EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
Ai toate motivele sa rezervi relaxat
Parteneriate cu clinici acreditate, pentru testare RT-PCR COVID-19

Cazare Hotel Kritsa 3* - Vacanta in Pelion, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 38 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD03.05 – 04.06
09.06 – 14.07
15.07 – 31.07
01.09 – 26.10
06.06 – 08.06
01.08 – 31.08
Loc in camera dubla 38 38 42
Camera single 69 69 77
Loc in camera tripla 32 32 35
Loc in family room (4 persoane) 29 29 33
Numar minim de nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Hotelul Kritsa și restaurantul său se află în piața centrală umbrită de copaci, din Portaria.
Facilitati hotel: Kritsa este bine cunoscut în zonă pentru restaurantul său. Oaspeții pot savura preparate locale autentice în sala de mese frumoasă a restaurantului. Un mic dejun grecesc de tip bufet este oferit zilnic, în funcție de sezon. Acesta include pâine, brânzeturi, o serie de plăcinte și produse dulci locale.
Facilitati camere: Această clădire în stil neoclasic cu 3 etaje datează din anii 1900, oferind camere mobilate elegant cu decor în culori pastelate. Fiecare cameră are TV LCD cu canale prin cablu și acces Wi-Fi gratuit.
Website hotel: https://www.hotel-kritsa.gr/cgi-bin/pages/index.pl?arlang=Greek&type=index

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!