EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
Ai toate motivele sa rezervi relaxat
Parteneriate cu clinici acreditate, pentru testare RT-PCR COVID-19

Cazare Hotel Leda Village Resort 2* - Vacanta in Pelion, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 38 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD01.05 – 13.06
13.09 – 03.10
14.06 – 27.06
30.08 – 12.09
28.06 – 24.07
23.08 – 29.08
25.07 – 22.08
Loc in camera dubla 38 54 72 86
Loc in camera tripla 34 44 56 66
Copil cu virsta 0 – 3.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil cu virsta 4 – 11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim nopti 5 5 5 5

Despre hotel

Localizare: Construit si decorat in stilul arhitectural unic al regiunii Pelion, complexul Leda Village are o locatie linistita la marginea satului pitoresc Chorto de pe litoral. Ofera camere, apartamente si vile care acopera o suprafata de 30.000 m⊃2; pana la malul marii. Repartizate sub forma unui amfiteatru intre maslini si vegetatie luxurianta, unitatile se bucura de vedere panoramica la golful Pagasetic. Stilul arhitectural traditional imbina picturile de arta folclorica cu geamurile vitrate de deasupra usilor cladirilor complexului Leda Village. Volos este la 45 km de proprietate, iar Larissa se afla la 108 km. Aeroportul National din Nea Anchialos este la 92 km.
Facilitati hotel: receptie, restauram, snack bar, terasa, piscina, sala fitness, parcare
Facilitati camere: Amplasate printre maslini si vegetatie luxurianta, aceste studiouri dotate cu aer conditionat sunt decorate in stilul specific peninsulei Pelion. Toate au curte sau balcon cu vedere la mare, chicineta bine utilata, cu aragaz si frigider, zona de luat masa, TV prin satelit, telefon si seif digital, uscator de par
Website hotel: http://www.ledahotel.gr/en/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!