INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Plaza 2* - Vacanta in Loutraki, Grecia 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situat in orasul de pe litoral Loutraki, la doar 20 de metri de mare, Acest hotel este situat la 80 km de Atena si la 120 km de Patras si poate facilita servicii de inchirieri auto. Orasul antic Corint se afla la doar 18 km.
Facilitati hotel: Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor o receptie cu program nonstop si un bar. Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet certificat grecesc, care include branza feta si anthotyro, dulceturi grecesti, masline si ulei de masline, cafea greceasca, gem de casa, stafide corintiene, biscuiti cu portocale, placinta cu branza si iaurt grecesc. Mai tarziu, pot savura o bautura de la bar si se pot relaxa in zona de lounge.
Facilitati camere: Hotelul Plaza ofera camere cu acces gratuit la internet WiFi si balcon cu vedere la Golful Corint sau la munte. Camerele Hotelului Plaza sunt izolate fonic si accesibile cu liftul. Includ aer conditionat, TV prin satelit si frigider. Baia privata are articole de toaleta.
Website hotel: https://www.loutrakiplaza.gr/

Rezerva acum!