×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Skiathos Palace 4* - Vacanta in Skiathos, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 63 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA MODERN
CU VEDERE LA GRADINA
01.10 – 31.1011.09 – 30.0926.06 – 02.07
28.08 – 10.09
03.07 – 31.0701.08 – 27.08
Loc in camera dubla 63 71 95 104 131
Loc in camera tripla 56 63 84 92 116
Copil cu virsta 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil cu virsta 2 – 11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
DUBLA MODERN
CU VEDERE LA MARE
01.10 – 31.1011.09 – 30.0926.06 – 02.07
28.08 – 10.09
03.07 – 31.0701.08 – 27.08
Loc in camera dubla 69 78 104 115 146
Loc in camera tripla 61 69 92 102 129
Copil cu virsta 0 – 1.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil cu virsta 2 – 11.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Numar minim de nopti 3 3 3 5 5

Despre hotel

Localizare: Adresa: Main Street, Koukounaries, 37002, Grecia. Pozitionare GPS:39.147696 N – 23.408252 E
Hotelul este situat pe coasta de sud-vest a inulei, pe o colina, cu vedere la plajele Maratha (150 metri) si Koukounaries – una dintre cele mai frumoase din Europa (250 metri), la o distanta de 10 kilometri de capitala Skyathos Town si la aproximativ 12 kilometri de aeroport. Iubitorii de sporturi nautice pot practica schi nautic, parasailling, banana. Plaja Maratha, de la baza hotelului, este una dintre cele mai cochete ale insulei, cu sezlonguri, umbrele, bar si muzica. Statia de autobuz se afla pe strada principala, in dreptul hotelului. Peisajele, peste Marea Egee, pana la insula Evia, sunt extrem de frumoase.
Facilitati hotel: resortul, cu 258 de camere si apartamente, are receptie non-stop, camera de bagaje, seif, birou de turism, schimb valutar, lounge/camera comuna cu televizor, serviciu de transfer (cost suplimentar), aer conditionat, camere de familie, inchirieri auto, magazine, camere pentru nefumatori, room-service, fax/copiator, cinci sali de conferinta si petreceri, calcatorie si spalatorie, babysitting (cost suplimentar).  Hotelul mai are mobilier exterior, terasa, gradina, restaurant principal cu preparate din bucataria greceasca si cea internationala, restaurantul White View Grill – cu manaruri locale si fructe de mare, situat intr-o gradina de pe acoperis, cu vedere la mare, trei baruri – in hol, la piscina si pe plaja, piscina cu terasa, sezlonguri, paturi de plaja si umbrele (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar). Gazdele organizeaza seri cu cina tematica, pun la dispozitie teren de tenis, cu echipament de tenis (cost suplimentar), echipament de joaca pentru copii, ofera facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), scufundari, caiac si pescuit (in afara locatiei – cost suplimentar), transfer gratuit cu microbuzul la si de la plaja. Internetul prin cablu este disponibil gratuit in unele camere. Animalele de companie sunt acceptate, la cerere, dar se pot percepe taxe. Hotelul are o parcare pe care o pune gratuit la dispozitia clientilor. Personalul vorbeste greaca si engleza standard.
Facilitati camere: camerele au balcon sau terasa mobilata, cu vedere la mare, aer conditionat, pardoseala de gresie/marmura, garderoba sau dulap, birou, televizor, telefon, radio, serviciu de trezire, minibar, seif, acces la internet Wi-Fi (contra cost), baie cu cada si dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par, pat pliant.

Website hotel: http://www.skiathos-palace.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!