Cazare Hotel Vigles Sea View 2* - Vacanta in Skiathos, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 31 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD
LA PARTER
01.09 – 20.0926.06 – 15.0716.07 – 31.0821.09 – 30.09
Loc in camera dubla 36 51 74 31
Loc in camera tripla 28 39 54 25
Copil 0 – 3.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 4 – 12.99 ani 7 7 7 7
DUBLA SUPERIOR
CU VEDERE LA MARE
01.09 – 20.0926.06 – 15.0716.07 – 31.0821.09 – 30.09
Loc in camera dubla 44 61 82 37
Loc in camera tripla 34 45 59 29
Copil 0 – 3.99 ani Gratuit Gratuit Gratuit Gratuit
Copil 4 – 12.99 ani 7 7 7 7
Numar minim de nopti 5 5 - 3

Despre hotel

Localizare: Este situat convenabil la numai 5 minute cu mașina de Port Skiathos. Aeroportul Skiathos este la 3 km distanță de hotel. În principalul oraș din Skiathos, veți găsi cafenele la malul mării și taverne care servesc mâncăruri locale.
Facilitati hotel: bar la piscină și servește un mic dejun continental în dimineața. Oaspeții pot face plajă la piscină de Vigles sau bucurați-vă de o băutură răcoritoare sub pergola din lemn de barul de la piscină. Wi-Fi este, de asemenea, în întreaga proprietate. Parcare privată gratuită este disponibilă
Facilitati camere: aer conditionat, frigider, TV, wi-fi, seif, grup sanitar propriu cu dus si uscator de par

Website hotel: https://skiathosvigles.com/en/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!