FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Apartemente Fliana 3* - Vacanta in Tirol, Austria 2021 - transport individual

Tarife de la 78 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/apartament/noapte
APARTAMENT19.06.2021 - 05.09.2021
Apartament tip 1 78
Apartament tip 3 (ocupare maxima - 2 persoane) 98
Pat suplimentar 14
Apartament tip 6 (ocupare maxima - 4 persoane) 145
Pat suplimentar 18
Sosire Zilnic
Sejur minim 3 nopti

Observatii

Servicii incluse:

• Cazare cu selfcatering-plus;
• Costurile intretinere, electricitatea, apa, încalzire;
• Prosoape de baie, prosoape bucatarie, lenjerie de pat (cu schimbarea saptamânala);
• Curatenia finala;
• Acces Wi-Fi;
• Parcare (1 loc/apartament);
• Silvretta - Card: ofera gratuitati si reduceri pentru diferite obiective turistice, transport gratuit pe cablu in statiunile Ischgl, Galtür Kappl, transportul public de la Landeck la Bielerhöhe, intrare la toate piscinele exterioare si interioare, intrare muzeu, accses pe soseaua alpin Silvretta cu propria masina, participarea la program saptamânal (TVB), inclusiv un safari pe ghetar si multe altele.

Nu sunt incluse:

• Animale de companie: 15 Euro/zi (fara hrana);
• Taxa de statiune (peste 15 ani): 2.50 Euro/persoana/zi.

Despre hotel

Localizare: Apartemente Fliana sunt situate în apropierea centrului Mathon, la 1 km departare de piscina public si 4 km pana in centrul Ischgl.
Mathon: situat la 1454 m altitudine, parte componenta a statiunii Ischgl, centrul statiunii Ischgl se afla la doar 4 km de la distanta. Celebra statiune alpina Ischgl este la 1 377 metri altitudine. În timpul verii Ischgl ofera numeroase trasee montane pentru toate nivelurile,trasee montane pentru biciclete si mountainbikes, multe alte atractii turistice ca de exemplu piscine interioare, lacuri naturale, aproximativ 300 km de trasee de drumetii montane, 18 cabane alpine.
Recomandam o excursie pe Pitoreasca „Silvretta” sosea alpina, cu peisaje care va vor impresiona! Excelent subiect pentru fotografii exceptionale!
Oraselul Landeck aproximativ 28 km departare, minunatul Innsbruck aprox. 105 km, Zurich cca 247 km distanta, la 153 km se afla St. Moritz.
Facilitati apartamente: Peluza cu sezlonguri si umbrele, parcare în fata unitatii (1 loc de parcare pentru fiecare apartament inclus). Brutarie-patiserie in imediata vecinatate, magazine sport si restaurante în apropiere.
Agrement: drumetii cu ghid experimantat, program saptamânal oferit de organizatia turistica Motafon, acces in Mountainbike Arena cu aproximativ 16 trasee pentru biciclete. Contra cost: e-biciclete si închiriere mountain bike.
Facilitati camere: Fliana Appartements are 20 de apartamentemoderne si confortabile, complet renovate în 2008. Apartamente sunt dotate cu Wi-Fi (contra cost), Flat Sat-TV, zona de luat masa, o bucatarie sau o chicineta cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde si filtru de cafea. Baie cu dus/toaleta, partial balcon.
Apartament tip 1: 15-20 m⊃2;, maxim 2 persoane, camera de zi/dormitor cu pat dublu.
Apartament tip 3: 40-45 m⊃2;, pentru 2-4 persoane, cu doua camere. Living/dormitor cu canapea extensibila si o camera dubla.
Apartament tip 6: 50-55 m⊃2;, pentru 4-6 persoane, cu 3 camere, living/dormitor cu canapea extensibila, o camera dubla, 1 x camera cu paturi separate, cuptor si masina de spalat vase.
Website hotel: https://www.fliana-mathon.at/en/apartements-ischgl/1-0.html

Informatii utile

Important:
taxa de statiune, mentionata la fiecare hotel, se achita direct la receptie;
reducerile early booking nu sunt incluse in tarife.

Conditii de plata early booking:
avans minim 30 %, se achita la rezervare;
diferenta de 70 % se achita pana la data la care expira termenul early booking.

Conditii de plata oferta standard:
avans minim 30 %, se achita la rezervare;
diferenta de 70 % se achita cu minim 30 de zile inainte de plecare.

Galerie foto

Rezerva acum!