INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Cabana Schiorilor 4* - Vacanta in Valea Prahovei, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Cabana Schiorilor este amplasata ideal, fiind situata la baza partiei de schi Clabucet-Sosire si este un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor si 23 de camere structurate astfel: 13 camere twin, 8 camere double standard si 2 apartamente standard.
Cu o capacitate de 80 de locuri, restaurantul hotelului Cabana Schiorilor isi asteapta oaspetii cu bucate alese intr-o ambianta placuta, calda si primitoare. Elegana detaliilor decorative, ospitalitatea gazdelor si miestria buctarilor nostri fac din restaurantul Cabana Schiorilor locul ideal pentru o cina deosebita, intr-un cadru stilat si in acelasi timp, confortabil.
Facilitati camere: Camerele sunt situate atat in corpul principal, cat si in cele 5 vile din cadrul resortului.
Camerele sunt amenajate modern, in culori calde si elegante si dispun de toate dotrile necesare: internet wireless gratuit, minibar, televiziune prin cablu si grup sanitar propriu.
Website hotel: https://cabanaschiorilor.ro

Informatii utile

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/TOATA VILA/NOAPTE.
• Conditii de plata:
- Avans pentru garantarea rezervarii : 30% din contravaloarea serviciilor;
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!