INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Eden Grand Resort 3* - Vacanta in Valea Prahovei, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Eden Grand Resort este situat intr-o zona linistita din statiunea Predeal, in zona Cioplea. Acesta este amplasat intr-o locatie cu un peisaj superb spre masivele Postavaru si Piatra Mare. Gara Predeal este aflata la 2.5 km si Domeniul schiabil Clabucet la 2.1 km.
Facilitati hotel: Complexul este alcatuit din hotel si 2 vile, aflate in aceeasi incinta, unite de o terasa-restaurant acoperita.
Resortul dispune de 5 sali de conferinta, parcare gratuita si supravegheata video, room service (contra cost), seif la receptie, garderoba de ski, internet cafe, restaurant si o terasa.
Facilitati camere: Camerele au un design modern, dispun de TV LCD cu diagonala mare, minibar, seif, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie.
Website hotel: https://edengrandresort.ro/ro/

Informatii utile

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/TOATA VILA/NOAPTE.
• Conditii de plata:
- Avans pentru garantarea rezervarii : 30% din contravaloarea serviciilor;
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!