×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Foisorul cu Flori 4* - Vacanta in Valea Prahovei, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Foisorul cu Flori este amplasat in Sinaia, pe versantii masivului Bucegi, in apropiere de soseaua spre Cota 1400. Castelele Peles, Pelisor si Foisor se gasesc in imediata apropiere a hotelului. Acesta este situat in Sinaia, la 3,5 km de centrul orasului si la 1 km de cea mai apropiată partie de schi.
Facilitati hotel: Hotelul este amenajat pentru a recrea atmsfera istorica a statiunii regale. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria internationala. Barul hotelului Foisorul cu Flori ofera diverse tipuri de bauturi. Hotelul serveste un mic dejun proaspat in fiecare dimineata. De asemenea, ofera servicii de inchiriere auto, iar receptia este deschisa nonstop.
Facilitati camere: Camerele au TV cu ecran plat si baie cu dus, papuci de casa si uscator de par. Toate camerele includ o zona de relaxare, iar suitele au canapea extensib
Website hotel: https://foisorulcuflori.ro/

Informatii utile

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/TOATA VILA/NOAPTE.
• Conditii de plata:
- Avans pentru garantarea rezervarii : 30% din contravaloarea serviciilor;
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!