INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Lux Garden 5* - Vacanta in Valea Prahovei, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Lux Garden este situat la baza partiei de schi si aproape de staia de telegondola din staiunea Azuga de pe Valea Prahovei.
Facilitati hotel: Structura de cazarea Hotelului Lux Garden este de 50 de camere / 100 locuri dispuse astfel 31 camere standard (din care 18 dintre ele au posibilitatea de interconectare devenind 9 camere Family), 18 Camere Standard Twin, 13 Camere Standard Matrimoniale, 8 Camere Superioare Matrimoniale (cu canapea extensibila), 3 Camere Executive (cu canapea extensibila), 3 Junior Suite (Apartamente) (cu canapea cu canapea extensibila) si 5 Lux Garden Suite (Apartamente) (cu canapea extensibila).
Proprietatea ofera parcare gratuita supravegheata si acces WiFi gratuit in zonele publice.
Parcarea este atat subterana cu 50 locuri, cat si in exterior.
Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu coffee maker cu cafea Nespresso si ceai Althaus, produse cosmetice de ingrijire din gama de lux, acces internet wireless si data port, minisafe, minibar - extra-cost, telefon culinie internaionala directa, LCD TV cu programe locale si internaionale prin cablu, uscator de par, halat de baie si papuci, fier de calcat/masa de calcat disponibile in fiecare camera, console Xbox, acces Centru SPA (piscina, sauna uscata/umeda, sala fitness), camera pentru bagaje, serviciu de spalatorie - extra-cost si balcon.
Website hotel: http://luxgardenhotel.com/

Informatii utile

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/TOATA VILA/NOAPTE.
• Conditii de plata:
- Avans pentru garantarea rezervarii : 30% din contravaloarea serviciilor;
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!