INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Piemonte 4* - Vacanta in Valea Prahovei, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul Piemonte este situat in centrul statiunii Predeal, pe marginea DN1 si la doar 8 minute de mers pe jos de gara. Domeniul Schiabil Clabucet se afla la 1.5 km de hotel.
Facilitati hotel: Hotel Piemonte pune la dispozitia oaspetilor un restaurant clasic care serveste preparate traditionale romanesti si international, un cocktail bar, parcare gratuita si internet WiFi gratuit.
Hotelul dispunei de o sala de conferinte cu o capacitate de 100 de persoane.
Are un total de 62 spatii de cazare dintre care 4 apartamente cu jacuzii iar restul camerelor duble twin/matrimoniale, superior/economy.
Facilitati camere: Camerele dispun de televizor, televiziune prin satelit, seif, incalzire centrala, aer conditionat, balcon si baie proprie cu dus, cada sau jacuzzi.
Website hotel: http://www.hotelpiemonte.ro/

Informatii utile

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/TOATA VILA/NOAPTE.
• Conditii de plata:
- Avans pentru garantarea rezervarii : 30% din contravaloarea serviciilor;
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!