INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Silva 3* - Vacanta in Valea Prahovei, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat in Busteni, la 10 metri de punctul de plecare al Telecabinei spre Babele.
Facilitati cazare: Hotelul dispune de un restaurant a la carte, unde poate fi servit micul dejun. Restaurantul dispune si de o terasa, unde se poate fi servita masa daca vremea permite.
De asemnea hotelul pune la dispozitie un bar, terenuri de tenis si masa de biliard, contra cost.
Internetul WiFi este gratuit in toate spatiile hotelului.
Hotelul dispune de lift si de 5 sali de conferinta pentru evenimente business.
Facilitati camere: Camerele sunt spatioase si luminoase. O parte dintre acestea sunt orientate spre masivul Bucegi, oferind peisaje superbe.
Camerele dispun de servicii de curatenie zilnice si room service, televiziune prin satelit, telefon, minibar, baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Toate camerele duble standard dispun de balcon.
Website hotel: https://www.hotelsilva.ro/

Informatii utile

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/TOATA VILA/NOAPTE.
• Conditii de plata:
- Avans pentru garantarea rezervarii : 30% din contravaloarea serviciilor;
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!