INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Vila Maresal - Vacanta in Valea Prahovei, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: situata in apropierea garii din Busteni, pe strada Grivitei, Vila Maresal se afla la mai putin de 15 minute de Castelul Cantacuzino. Este situata intr-o zona retrasa si linistita a cartierului Zamora, foarte aproape de Partia Kalinderu sau Valea Cerbului si la 10 minute de centrul statiunii Busteni.
Facilitati camere: suprafata camerelor este de cca 16 mp, baia de 3 mp, unele camere au vedere la Caraiman, pat matrimonial, TV, free Wi-Fi, uscator de par, halat, papuci, baie cu dus, prosoape, seif, optional extra bed/baby cot. Cazarea incepe la ora 14:00; eliberarea camerelor se face la ora 12:00
Facilitati hotel: Este o constructie restransa volumetric, cu doua etaje, (3 camere parter + 3 camere etaj) si un subsol format din doua incaperi cu rol de servire a mesei.
Website hotel: https://vilamaresal.ro/

Informatii utile

• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Tarifele sunt in LEI/TOATA VILA/NOAPTE.
• Conditii de plata:
- Avans pentru garantarea rezervarii : 30% din contravaloarea serviciilor;
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei .
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!