INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Afrodita 4* - Vacanta in Venus, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat pe faleza cu acces direct la plaja. Hotelului Afrodita dispune de plaja proprie, dar nu are intrare directa in mare.
Facilitati hotel: Restaurant cu terasa, parcare proprie - gratuita si supravegheata (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, internet - wireless gratuit, lift, bar de zi, sala de conferinta, program artistic cu muzica live (20:00-23:00).
Servicii gratuite: acces la piscina exterioara si pe plaja hotelului amenajate cu paturi baldachin, sezlong-uri si umbrelute; parcare supravegheata video in limita locurilor disponibile; seif in camera; depozitarea si pastrarea bagajelor; trezirea clientilor la ora solicitata; comanda taxi; internet WiFi, servicii de copiere, fax pentru turistii hotelului.
Servicii optionale, contra cost: biliard; convorbiri interne si internationale; sala de conferinte; masaj.
Facilitati camere: Aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet - wireless gratuit, uscator de par, acces pe baza de cartela, telefon. Numar total camere: 124, dintre care 5 camere single, 114 camere duble (30 camere cu doua paturi si 84 camere cu pat matrimonial) si 5 apartamente - living cu canapea extensibila si dormitor.
Pentru camere la gradina se achita un supliment de 5% si pentru cele cu vedere la mare 10%.

Rezerva acum!