×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Sanda 2* - Vacanta in Venus, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat in nord- vestul statiunii, intr-o zona linistita, plina de verdeata, la o distanta de aproximativ 300m de plaja.
Facilitati hotel: Parcare proprie - gratuita (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, internet - wireless gratuit in camere si in zona receptiei, pastrare obiecte de valoare, bar - 24 locuri, terasa - 52 locuri, loc amenajat pentru gratar, centrala termica proprie. Nu se accepta animale de companie. Contra cost: Inchiriere fier de calcat, jocuri, umbrele, uscator de par, patut pentru copil infant.
Plaja: Larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Facilitati camere: Hotelul are un total de 118 camere, dintre care 116 duble si 2 garsoniere - dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila. Camerele sunt dotate cu TV, frigider, baie cu dus, balcon mare cu masuta si 2 scaune pentru camerele cu orientare sudica, balcon mic cu masuta si 2 scaune, pentru camerele cu orientare nordica. Camere complet renovate. Garsonierele au aer conditionat (20 lei/camera/zi) si nu au balcon. Toate camerele dispun de plasa impotriva insectelor.

Rezerva acum!