×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Turquoise 4* - Vacanta in Venus, Romania 2022 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat pe faleza. Hotelul dispune de plaja proprie cu acces gratuit la sezlonguri si umbrele.
Facilitati hotel: Restaurant -250 locuri, parcare proprie - in limita disponibilitatilor, gratuita, acces persoane cu dizabilitati, internet - wireless - in zona receptiei (gratuit), lobby-bar in receptie, gradina amenajata, lift, terasa exterioara cu orientare spre mare, loc de joaca pentru copii amenajat pe plaja.
Plaja: nisipoasa. Este interzis accesul cu animale de companie in incinta Resortului.
Facilitati camere: Aer conditionat, TV, minibar (racitor), seif, baie cu dus, balcon -(la parter - balcon tip terasa), uscator de par, mocheta, telefon, acces pe baza de cartela magnetica, internet wireless gratuit. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon.
Camere duble (100) - toate camerele duble au in dotare o minicanapea, au suprafata de 15.50mp, patul are dimensiunea de 160/200 cm, minicanapeaua din dotare 80 cm lungime.
Apartamente (8) - apartamentul este compus din camera de zi, cu canapea neextensibila cu dimensiunea de 1m/0,5m si dormitor cu pat matrimonial.
Familiale (6) - camera family este compusa din 2 camere duble cu usa comunicanta intre ele. Fiecare camera dispune de baie proprie si balcon.

Rezerva acum!