INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Sarova Whitesands Beach Resort and 5* - Vacanta si Safari in Kenya, Kenya 2021 - 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 1506 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Data de plecareSafari Tsavo Explorer - Program 1
Safari 2 nopti cu pensiune completa si sejur 5 nopti Mombasa cu deminpensiune
Safari Tsavo Explorer - Program 2
Safari 2 nopti cu pensiune completa si sejur 5 nopti Mombasa cu deminpensiune
Tarif standardOferta specialaTarif standardOferta speciala
03.03.2021 1600 1506 1704 1603
10.03.2021 1600 1506 1704 1603
17.03.2021 1600 1506 1704 1603
24.03.2021 1600 1506 1704 1603
31.03.2021 1770 - 1873 -
07.04.2021 1600 - 1704 -

Observatii

Safari Tsavo Explorer - Program 1 (Safari 2 nopti /3 zile (zilele 1-3) - Tsavo Explorer / Plaja in hotelul selectat 5 nopti /6 zile) (zilele 3-8))
Ziua 1 (Mombasa- Tsavo East): Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda(Otopeni) la ora 00.30 pentru imbarcare pe zborul operat de compania GullivAir spre Mombasa cu decolare la ora 03.00. Sosirea in Mombasa va avea loc la ora11.15 (ora locala). Dupa efectuarea formalitatilor vamale, va veti intalni cu ghidul local vorbitor de limba engleza si va veti imbarca pentru transferul catre parcul National Tsavo East. Distanta parcursa va fi de aprox 260 km. Pe drum veti beneficia de masa de pranz servita la pachet. Cazarea si cina vor fi la Ashnil Aruba Lodge. Daca timpul va permite, veti beneficia de o sesiune deseara de safari in Parcul national Tsavo East.
Ziua 2 (Tsavo West): Dupa serviirea micului dejun, veti face check-outul si veti pleca catre Parcul National Tsavo West pentru o sesiune de safari in drum spre Izvoarele Mzima.Pranzul la pachet va fi oferit de Ashnil Aruba Lodge. Masa de seara si cazarea vor fi la Voyager Ziwani Camp. Daca timpul o va permite, seara veti mai efectuao sesiune de safari.
Ziua 3 (Tsavo West - Mombasa): Ziua va incepe cu o sesiune de safari efectuata dis de dimineata,apoi veti servi micul dejun la Voyager Ziwani Camp. Dupa micul dejun veti face check-outul si va veti intoarce catre Mombasa (hotelul in care urmeaza sa vacontinuati sejurul pentru urmatoarele 5 nopti). Pranzul la pachet va fi servitin drum spre Mombasa si va fi oferit de Voyager Ziwani Camp.
Zilele 3-8: Cazare in hotelul selectat cu regimul de masa ales.
 
Safari Tsavo Explorer - Program 2 (Plaja in hotelul selectat 2 nopti/3 zile (zilele 1-3) / Safari 2 nopti/3 zile (zilele 3-5) - Tsavo Explorer /Plaja in hotelul selectat 3 nopti /4 zile (zilele 5-8))
Ziua 1 (Bucuresti- Mombasa): Intalnire cu reprezentantul agentiei la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00.30 pentru imbarcare pe zborul operat de compania GullivAir spre Mombasa cu decolare la ora 03.00. Sosirea in Mombasa va avea loc la ora 11.15(ora locala). Dupa efectuarea formalitatilor vamale, va veti intalni cu ghidul local vorbitor de limba engleza si va veti imbarca pentru transferul catre hotelul ales, unde veti beneficia de 2 nopti de cazare cu regimul de masa ales.
Ziua 2 Timp liber pentru vizite pe cont propriu sau relaxare
Ziua 3 (Mombasa - Tsavo East). la ora 05:30 veti fi preluati de la Hotel pentru transferul catre Parcul National Tsavo East. Distanta parcursa va fi de aprox 260 km. Masa de pranz, cina si cazare vor fi la Ashnil Aruba Lodge. Daca timpul va permite, veti beneficia de osesiune de seara de safari in Parcul national Tsavo East.
Ziua 4 (Tsavo West): Dupa servirea micului dejun, veti face check-outul si veti pleca catre Parcul National Tsavo West pentru o sesiune de safari. Pranzul la pachet va fioferit de Ahnil Aruba Lodge. Masa de seara si cazare vor fi la Voyager ZiwaniCamp.
Ziua 5 (Tsavo West - Mombasa): Ziua va incepe cu o sesiune de safari efectuata dis de dimineata, apoi veti servi micul dejun la Voyager Ziwani Camp. Dupa micul dejun veti face check-outul si va veti intoarce catre Mombasa (hotelul in care urmeaza sa va continuati sejurul pentruurmatoarele 5 nopti). Pranzul la pachet va fi servit in drum spre Mombasa si vafi oferit de Voyager Ziwani Camp.
Zilele 5-8: Cazare in hotelul selectat cu regimul de masa ales.

Servicii incluse

• Transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, cursa charter, compania Tarom;
• 1 bagaj de cala si 1 bagaj de cabina;
• 7 nopti cazare si masa conform ofertei;
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• Taxele de aeroport (pot suferi modificari);
• Catering.

Nu sunt incluse

• Taxa de viza, aprox 50 USD/ persoana;
• Asigurare medicala si storno (inclusiv COVID);
• Excursiile optionale;
• Alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta;
• Bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi, personal hotelier, ghizi).

Despre hotel

Localizare: Sarova Whitesands Beach Resort & Spa este situat la nord de Mombasa, pe una dintrecele mai uimitoare plaje din Africa de Est.

Facilitati hotel: Restaurant: A lua masa la Sarova Whitesands Beach Resort & Spa este ca si cum ai incepe un tur alcelor mai bune bucatarii din lume. Oaspetii au o gama larga de preparate dinbucataria continentala, araba, swahili si indiana, toate expuse pe afisaje magnifice. Pentru distractie si relaxare, complexul are, de asemenea, trei baruri pline de viata.

Minazi Cafe& lounge - restaurant in stil bistro, snack bar, meniu copii, pizzerie. Bauturi alcoolice si nealcolice, deschis 24 h.

Lido Seafood Grill & Lounge - mese in aer liber, meniu cu fructe de mare, dschis intre 12:30 si 22:00.

Cocos Beach Bar - bar in aer liber, langa plaja, nopti de karaoke si muzica live, deschis intre 15:00 si pana la miezul noptii.

Restaurantul Pavilion - preparate de tip bufet pentru mic dejun, pranz si cina, pentru oaspectii cu pensiune completa/demipensiune, deschis intre 07:00-10:00 ,12:30-14:30 si 19:30-21:30.

Experienta culinara Gourmet - situat in aer liber, serviciu si meniu personalizat, este nevoie de rezervare.

Centrul SPA Tulia ofera: Terapii occidentale, orientale si terapii ayurvedice; Manichiura, pedichiura si tratamente faciale; Impachetari si detofixiere; Refexologie.

Relaxare. 5 piscine inaer liber cu tobogane; 4 terenuri de tenis; Sala de fitness; Activitati cu animatori; Sporturi nautice contra cost; Clubul de golf Nyali; Volei pe plaja; Zone amenajate pentru copii si clubul de copii Ozone; Acrobati.

Facilitati camere: Descoperiti o viata de confort, design si lux. Cu un total de 340 de camere, Sarova Whitesands Beach Resort & Spa ofera o serie de optiuni dedicate pentru fiecare oaspete. Sarova Whitesands are 3 camere care au fost adaptate pentru oaspetii cu nevoi special sau care au probleme fizice. Personalul hotelului se va stradui sa ajute oaspetiicu nevoi speciale pe cat posibil si vor incerca sa anticipeze nevoile acestora.

Camere cu balcon, TV, canale prin satelit, filtru de ceai/cafea,minibar, uscator de par, aer conditionat, telefon, Wi-fi.

Cu vedere la gradina - 90 camere localizate la primul si al doilea etaj, suprafata de 28mp, disponibile pentru 2 adulti, 2 paturi twin, si la cerere se poate adauga pat suplimentar sau patut de copil.

Cu vedere la piscina - 114 camere, suprafata de 28 mp, disponibile pentr 2 adulti, pat dublu si o camera de zi.

Cu vedere la mare - 96 camere, suprafata de 24 mp, disponibile pentru 2 adulti, 1 pat dublu queen size sau 2 paturi twin

Premier cu vedere la mare/family - 32 camere, suprafata de 28 mp, disponibile pentru 2/4 adulti, 1 pat dublu si o canapea extensibila.

Studio cu vedere la mare - 3 camere, suprafata de 48 mp, disponibile pentru 2 persoane, 1 pat dublu.

Apartament cu vedere la mare - 3 camere, suprafata de 48 mp, disponibile pentru 2 adulti, paturi twin.

Apartament prezidential - 2 camere, suprafata de 151 mp, disponibil pentru 4 adulti, paturi twin.

Website: https://www.sarovahotels.com/whitesands-mombasa/

Orar de zbor

Compania TAROM
• Bucuresti [OTP] 00:05 - Mombasa [MBA] 09:00;
• Mombasa [MBA] 22:00 - Bucuresti [OTP] 06:50;

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: Pasaport valabil inca cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Informatii si documente pentru viza turistica: Este necesara viza electronica ce poate fi obtinuta doar online, anterior calatoriei. Incepând cu data de 1 ianuarie 2021, cetatenii români care doresc sa calatoreasca in Kenya trebuie sa aplice online, anterior calatoriei, pe paginile de internet http://account.ecitizen.go.ke/register , www.evisa.go.ke in vederea obtinerii in prealabil a vizei electronice kenyene. Nu se mai emit vize la sosirea in acest stat.
• Pentru informatii suplimentare cu privire la pasii de urmat in vederea solicitarii online a vizei de intrare pe teritoriul Kenyei, va recomandam sa accesati urmatoarea Brosura.
• Pentru calatoriile in scop turistic se aplica: Viza cu o singura intrare “Single Journey Visa (Business or Tourism)”, costul acestui tip de viza este de 50 USD. In functie de necesitati, se poate solicita o viza turistica cu multiple intrari, cu o valabilitate de 90 de zile.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel (vezi detalii).
• Informarea de plecare care va contine documentele si informatii cu privire la: locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor/reprezentantiilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• In contextual pandemiei COVID-19: Toti pasagerii care doresc sa intre pe teritoriul Kenyei trebuie sa indeplineasca, pe lânga conditiile de intrare in tara, urmatoarele conditii speciale impuse de autoritatile locale in contextul pandemiei de COVID-19:
• prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infectia cu SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de sosirea in Kenya;
• temperatura sub 37.5°C si lipsa simptomelor gripale;
• completarea formularului online, inainte de calatorie, la urmatoarea pagina de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ si prezentarea la sosirea in acest stat a codului QR receptionat pe e-mail.

Rezerva acum!