×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Marilisa 3* - Vacante Paste - Plecare Joi in Creta, Grecia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: situat pe strada principală a satului Kokkini Hani. Acesta este la 50 de metri de frumoasa plajă de nisip, şi oferă acces uşor la o varietate de restaurante, baruri şi magazine. Acesta este la 14 km est de oraşul Heraklion, capitala Cretei. Aeroportul Nikos Kazantzakis este la aproximativ aceeaşi distanţă. Statia de autobuz se afla la 30 m distanta de hotel.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant (la hotelul SUNSET BEACH HOTEL), bar, piscina exterioara cu apa dulce, internet WiFi (gratuit), internet corner (contra cost), spalatorie (la solicitare, contra cost), curatatorie chimica (la solicitare, contra cost ), medic (la solicitare, contra cost). Plaja: Nisip. Intrare in apa: nisip. Plaja amenajata: cabine de schimb, WC si dus. Pe plaja: sezlonguri si umbrele - contra cost. La piscina: sezlonguri si umbrele - gratuit. Prosoape de plaja nu se ofera.
Facilitati camere: Toate apartamentele au propria lor mică bucătărie cu frigider şi aragaz, aer condiţionat individual reglementat, un seif (contra cost), o baie cu duş şi balcoane sau terase cu o vedere frumoasă la piscină sau la mare.
Website hotel: http://www.shotels.gr/accommodation/marilisa-hotel/

Orar de zbor

• Bucureşti[OTP] 13:10 - Creta - Chania[CHQ] 15:15
• Creta - Chania[CHQ] 21:55 - Bucureşti[OTP] 23:50
*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Excursii optionale

PALATUL KNOSSOS
 
Adulti: 45 euro; Copii: 23 euro
Intrarea in Palat: 6 euro pt. Adulti; Copii: gratis
Excursie în care vei descoperi impresionanta civilizaţie Minoică. Veti face o incursiune în istorie vizitând ruinele Palatului Regelui Minos din Knossos. După amiaza se petrece în Heraklion, capitala Cretei, unde ai ocazia de a face shopping și de a vizita orașul. Imaginează-ti sa fii în Paris si să nu vizitezi Turnul Eiffel. Similar este să fii in Creta si să nu vizitezi Knossos.
SANTORINI
 
Adulti: Vapor: 115 euro; Excursia pe insula: 40 euro; Transfer port-htl-port: 15 euro
Copii: Vapor: 60 euro; Excursia pe insula: 22,50 euro; Transfer port-htl-port: 10 euro
Santorini, frumoasa insula din sudul arhipelagului, cunoscută datorită fenicienilor, a vulcanului care a erupt in secolul al XV lea i.Hr., cunoscută ca fiind ultimul loc in care a trăit Homer, este o excursie pe care nu trebuie să o pierzi. In Santorini se face turul insulei, oprind in orasele Oia si Fira, capitala insulei.
SPINALONGA BBQ
 
Adulti: 50 euro; Copii: 25 euro; Pranz inclus
Intrare in Spinalonga: 2 euro pt. Adulti; Copii: gratis
Dupa o plăcuta călătorie cu autocarul pana in satul de pescari Elounda, imbarcare într-o mini croazieră spre insula Spinalonga. Dovada ocupaţiei veneţiene o constituie fortăreaţa care imprejmuiește satul astăzi abandonat. Drumul continuă către insula Kolokytha, unde te vei desfăta in apele de cristal ale golfului Mirabello si poţi participa la un barbeque. Pe drumul de întoarcere vom face o scurtă pauză de cafea în faimosul oras Agios Nikolaos.
Intrare in Spinalonga: 2 euro pt. Adulti ; Copii: gratis
SEARA CRETANĂ
Adulti: 48 euro; Copii: 24 euro
Petrece o seară în stil cretan, în satul tradiţional Karouzanos, unde vei degusta specialitaţi din bucataria greceasă, iar vinul va fi la discreţie. Și pentru ca seara să fie completă, vei asista la un spectacol de muzică și dansuri grecești, pe care vei avea ocazia să le exersezi.
Include: Cina / Vin
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Rezerva acum!