Cazare Hotel Ionian Suites By Bruskos 4* - Vacanta in Corfu, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 35 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
JUNIOR SUITE DELUXE28.04 – 14.05
07.10 – 22.10
15.05 – 10.06
28.09 – 06.10
11.06 – 21.06
18.09 – 27.09
22.06 – 03.07
31.08 – 17.09
04.07 – 30.08
Loc in camera dubla 35 49 55 66 86
Camera single 64 89 102 123 158
Loc in camera tripla 28 37 42 49 62
Numar minim de nopti 3 3 3 3 3

Copil cu virsta 0 – 12 ani, GRATIS la cazare in camera dubla cu 2 adulti

Despre hotel

Localizare: Complexul Bruskos este situat la marginea statiunii, la aprox 500m de la cea mai apropiată plajă și doar puțin peste 1 km de centrul statiunii cu selectia sa de baruri și restaurante. Agios Georgios este la aproximativ 29 kilometri de aeroportul din Corfu.
Facilitati hotel: Bruskos Apartamente au o piscină în aer liber și o piscină pentru copii. Terasa la soare este mobilată cu șezlonguri și umbrele și sunt servite bauturi la un snack bar.
Facilitati camere: Fiecare apartament este echipat cu grup sanitar propriu, un balcon sau terasă, televizor, seif (contra cost) si aer conditionat (contra cost). Apartamentele au, de asemenea, o zonă de bucătărie, dotata cu frigider, cuptor cu microunde.
Website hotel: https://bruskos.com/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!