Cazare Hotel Island Beach Resort 2* - Vacanta in Corfu, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 17 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
STUDIO BORA BORA
STUDIO FINATA
STUDIO ISLAND HILL
10.05 – 10.06
16.09 – 10.10
11.06 – 19.06
01.09 – 15.09
20.06 – 31.08
Loc in camera dubla 17 25 36
Camera single 33 50 71
Loc in camera tripla 14 21 30
APARTAMENT BORA BORA
APARTAMENT ISLAND HILL
MINIM 4 PERSOANE
10.05 – 10.06
16.09 – 10.10
11.06 – 19.06
01.09 – 15.09
20.06 – 31.08
Loc in apartament 13 19 27
Numar minim de nopti 3 3 3

Despre hotel

Localizare: Hotel Island Beach Resort 3* este situat la malul mării, în Kavos si la 40 km de aeroport si de centrul insulei Corfu.
Facilitati hotel: 2 restaurante a la carte, recepție, internet prin cablu, parcare in limita locurilor disponibile, cameră de bagaje, schimb valutar, birou de turism, fax/copiator, zonă de plajă privată, pescuit, biliard, club de noapte, 5 baruri (2 in island Beach, 1 in Island Bamboo, 1 in Summer Breeze, 1 in Island Hill), Beach Volley Mini-golf , tenis de masa, activitati sportive, piscină sezonieră în aer liber
Facilitati camere: Camerele cuprind dotari precum bucatarie echipata (aragaz electric, vesela), frigider, aer conditionat (contra cost), cabina de dus, balcon / terasa, mobilier modern
Website hotel: https://islandkavos.com/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!