Cazare Hotel Livadi Nafsika 3* - Vacanta in Corfu, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 58 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD CU
VEDERE LA GRADINA
25.04 – 02.05
21.05 – 20.06
12.09 – 30.09
03.05 – 20.05
01.10 – 17.10
21.06 – 25.07
28.08 – 11.09
26.07 – 27.08
Loc in camera dubla 58 41 75 91
Camera single 90 69 117 145
Loc in camera tripla 52 38 67 82
Copil cu varsta 2 – 10 ani 23 17 30 37
Numar minim nopti 5 5 5 5

Copil cu virsta 0 – 2 ani, GRATIS la cazare in camera dubla cu 2 adulti

Despre hotel

Localizare: Livadi Nafsika este un hotel modern situat în centrul oraşului Dassia, la numai 300 de metri de plajă şi 12 Km nord de oraşul Corfu.
Facilitati hotel: Proprietatea are recepţie, room service 24 ore, bar, snack bar, restaurant tip bufet şi lounge cu TV prin satelit. O zonă de grădină frumoasă înconjoară hotelul şi oferă o piscină minunată şi terasă ce oferă şezlonguri şi umbrele de soare. Este, de asemenea, la mică distanţă de complex de magazine, baruri, restaurante şi de divertisment.
Facilitati camere: Camerele spaţioase sunt echipate confortabil cu grup sanitar propriu, aer condiţionat, telefon, canal de muzica, seif şi balcon.
Website hotel: https://www.eleabeach.com/livadi-nafsika

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!