Cazare Hotel Nautilos 2* - Vacanta in Corfu, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 43 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD18.05 – 10.06
24.09 – 08.10
11.06 – 16.07
27.08 – 23.09
17.07 – 26.08
Loc in camera dubla 43 51 69
Camera single 43 65 82
Copil cu varsta 7 – 12 ani 21 26 36
Numar minim nopti 3 3 3

Copil cu virsta 0 – 7 ani, GRATIS la cazare in camera dubla cu 2 adulti

Despre hotel

Localizare: Hotelul Nautilus din Barbati este situat într-una dintre cele mai frumoase locaţii de pe coasta de nord-est a insulei, între Corfu Town şi Kassiopi. Hotelul este situat aproape de plaja cu pietricele cu șezlonguri și umbrele. Oaspeții pot ajunge cu ușurință la aeroportul Ioannis Kapodistrias, care se află la aproximativ 20 de minute cu mașina.
Facilitati hotel: Receptia este deschisa 24h, wifi gratuit, piscina, plaja privata, snack bar, terasa, facilitati pentru sporturi de apa, gradina.
Facilitati camere: Camerele confortabile sunt dotate cu un duş privat / WC, linie directa telefon, ventilatoare tavan, seif şi balcon cu vedere la mare, precum şi un uscător de păr, TV satelit, mini-frigider si aer conditionat (contra cost)
Website hotel: https://www.corfuholiday.gr/copy-of-hotel-ipsos-beach-2

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!