×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Ristorante Continental 4* - Vacanta seniori in Milano, Italia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat in apropierea orasului Bergamo.
Facilitati hotel: Receptie, camera de bagaje, serviciu de concierge, lounge/camera cu TV comuna, zona pentru fumatori, lift, ziare, room service, internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit, cafenera, snack bar, bar, restaurant,
Facilitati camere: Camerele sunt spatioase si luminoase, dispun de TV satelit, aer conditionat, minibar, seif, telefon, uscator de par, grup sanitar.
Website hotel: http://www.hotelristorantecontinental.com

Excursii optionale

Excursie gratuita - Monza
 
Orasul este construit pe raul Lambro, un afluent al raului Po, fiind al treilea cel mai mare oras din Lombardia. Aici este prezenta industria textila, insa faima internationala i se trage de la circuitul de Formula 1 Monza - Marele Premiu al Italiei, circuitul de teste al Ferrari si (mai demult) al Alfa Romeo. Dar aparte de industria automobilistica ... turistii gasesc aici si alte edificii interesante. In centrul vechi din Monza se gaseste Domul din Monza. Poate veţi zice ca fiecare oras din Italia are un dom si biserici, iar daca ai vazut una le-ai vazut pe toate, insa nu este chiar asa. Fiecare astfel de asezamant are arhitectura sa specifica si, mai ales, energia sa.
Bergamo
 
Este unul dintre cele mai incintatoare, cu adevarat minunate locuri din Italia, cu o atmosfera magica si un aer plin de romantism. Bergamo este impartit in 2 segmente, Citta Alta, orasul de sus si Citta Bassa, orasul de jos, legate intre ele printr-un funicular si citeva porti de acces. Partea de sus a orasului este amplasata pe o colina la o altitudine de 380 de metri, de departe, cel mai interesant loc pentru turisti. Aici sunt concentrate majoritatea obiectivelor turistice din oras. Partea cea mai cunoscuta si vizitata din Bergamo este Piata Veche, cu fantana Contarini.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE
Excursie la Milano - orasul modei
Tarif informativ 35 Euro/persoana
Capitala financiara, comerciala si industriala a Italiei ne impresioneaza prin amestecul de vechi si modern. Prima oprire va fi la Castelului Sforza, o fortareata din caramida rosie cu turnuri inalte si ziduri de aparare. Astazi, aici isi au sediul patru muzee: galeria de arta si muzeul de arte frumoase considerate principalele atractii, celelalte doua muzee fiind mai modeste, cuprinzand instrumente muzicale si exponate arheologice. Pe lista noastra urmeaza Piazza del Duomo, unde admiram Domul din Milano. A fost si ramane una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa. O adevarata parada a modei si a frumusetii mediteraneene ni se dezvaluie. Italienii sunt frumosi, indiferent de varsta. Ii admiram cum circula pe scutere, pe biciclete in timp ce ne rasfatam cu un pic de shopping in Galeriile Vittorio Emmanuele. Ultima oprire Piazza della Scala, de unde avem ocazia sa admiram frumoasa cladire a Operei. Inaugurata in 1778, cladirea si-a luat numele de la biserica aflata pe acel loc, desi mare parte din aspectul actual dateaza din 1946, cand a fost redeschisa, dupa ce suferise distrugeri mari in timpul razboiului.
Excursie Verona si Sirmione
Tarif informativ 45 Euro/persoana
Amfiteatrul din Verona este considerat al treilea ca marime din Imperiul Roman dupa Capus de langa Neapole si Colosseum din Roma. Grandoarea sa este azi pusa in slujba artelor (opera, teatru, balet). In trecut, insa, amfiteatrul a fost scena sangeroasa a luptelor intre gladiatori. Ne indreptam spre Piazza dei Signori, pe vremuri principala piata publica a Veronei. Aici se inalta Palazzo del Comune, Torre dei Lamberti si Palazzo di Sacligeri sau Prefettura, construit ca palat al familiei Scaligeri, apoi insusit de guvernatorul venetian al orasului.
Nu putem pleca din Verona fara sa vedem si Domul. Inceputa in anul 1120, fatada este acoperita cu rosso di Verona, o piatra cu nuante roz care isi imprumuta caldura multor biserici si palate din Verona.
Excursia continua cu vizita in oraselul Sirmione, situat pe o limba de pamant ce pare sa strapunga Lacul Garda. Privelistea este absolut incantatore: cladirile vechi, stradutele linistite, Biserica Santa Maria Maggiore (sec XV), Biserica San Petro (sec. VIII), piazettele, magazinele cu aer desuet, totul participa la un tablou ce te farmeca. Nu intamplator, marea voce feminina a operei italiene, Maria Calass a ales o vreme sa locuiasca in Sirmione. Casa ei se poate vizita, se afla in Piazza Carducci. Dar atractia principala din Sirmione este Castelul Scaligera din sec. XIII, o fortareata superba cu ziduri inalte si turnuri ce amintesc de piesele de sah, ridicata chiar la malul lacului. De pe zidurile sale ai o panorama superba asupra lacului si crestelor Dolomitilor din departare. Pe stradutele inguste din centrul istoric ne putem opri sa savuram o ceasca de espresso, iar apoi sa vizitam Grota lui Cattulo, unde se presupune ca ar fi locuit poetul Gaio Valerio Catullo in antichitate.
Excursie la Genova si Portofino
Tarif informativ 55 Euro/persoana
In Genova, capitala Liguriei, ne oprim pentru o vizita scurta pentru a face cunostinta cu magia acestui port istoric, punct de plecare al miilor de expeditii pe mare de-a lungul secolelor. Remarcam Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul sau de straduţe inguste, Catedrala San Lorenzo, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb.
Va propunem o incursiune intr-un paradis al simturilor: vom vizita Portofino, faimoasa statiune asezata la poalele Apeninilor Ligurici si pe malul insorit al Mediteranei. Dupa cateva ore petrecute in acest minunat orasel vom intelege de ce Portofino a dat numele mai multor parfumuri celebre (din care amintim ”Escale à Portofino” al casei Dior sau ”Neroli Portofino” semnat de Tom Ford) si de ce una dintre melodiile nemuritoare cantate de Dalida s-a numit chiar ”I Found my love in Portofino”. Greu se poate pune in cuvinte incantarea pe care o simti atunci cand privesti valurile albastre ale Mediteranei, cand te plimbi prin gradinile luxuriante si atat de romantice ale manastirii medievale San Girolamo, cand savurezi o cafea in Piazzetta din centrul oraselului, privind casele zugravite in culori pastelate si colinele inverzite care apara golful Portofino. Farmecul acestor locuri, este completat de bucataria rafinata a regiunii Liguria si nenumaratele itinerarii culturale si naturale, care fac din acest colt al Golfului Tigullio o destinatie ideala in orice moment al anului. (in pretul excursiei intra transportul cu autocarul, si autobuzele locale Rapallo - Santa Margherita Ligure si Santa Margherita Ligure - Portofino).
Excursie Lacul Maggiore si insulele Borromee
Tarif informativ 40 Euro/persoana
Lacul Maggiore, aflat la nord de Milano. In ciuda numelui sau (”maggiore” inseamna ”mai mare”), Lacul Maggiore este al doilea ca marime din Italia, dupa Lacul Garda, avand o lungime de aproape 65 de kilometri. Cele mai multe atractii se regasesc pe tarmul vestic al lacului, unde insulele Borromee si gradinile lor paradisiace, cu vegetatie subtropicala, sunt o delectare pentru turisti si localnici. Privelistea minunata si parfumul de chiparosi, dafini, magnolii si camelii te vor face sa te simti ca intr-o poveste! De altfel, daca Ernest Hemingway face parte dintre scriitorii tai preferati, e foarte probabil sa iti amintesti ca in romanul ”Adio, arme!”, locotenentul Henry si iubita sa, Catherine Barkley, traverseaza vaslind Lacul Maggiore in timpul Primului Razboi Mondial. (in pretul excursiei optionale este inclus doar transportul, biletele de vaporas se achita local).
Excursie la Mantova si Cremona
Tarif informativ 40 Euro/persoana
Mantova este capitala provinciei cu acelasi nume, in regiunea Lombardia din nordul Italiei. Mantova a fost unul din centrele importante ale renasterii fiind condus timp de aproximativ 400 de ani de puternica familie Gonzaga. In 2008 impreuna cu micul oras Sabbioneta a fost trecut in Patrimoniul Mondial UNESCO. Aici admiram Palatul Ducal, care se intinde pe o suprafata de peste 34.000 mp , fiind unul din cele mai intinse palate de curte din Europa. S-a dezvoltat in acelasi timp cu puterea familiei Gonzaga. Ulterior palatul a devenit rezidenta a reginei Maria Teresa a Austriei.
Excursia continua cu Cremona, oras situat in Campia Padului, pe malul stang al fluviului. Orasul este locul de nastere al membrilor familiilor celebre constructoare de viori Amati, Guarneri si Stradivari.
Excursie Lacul Como si Lugano
Tarif informativ 40 Euro/persoana
Lacul Como a fost timp de secole preferatul nobililor, muzicienilor, pictorilor si scriitorilor. De altfel, dragostea pentru Lacul Como este mereu de actualitate: in prezent poti zari vilele luxoase ale unor celebritati cum ar fi Madonna sau George Clooney, care nu se sfiesc sa isi declare afectiunea pentru acest colt de paradis. Pentru a ne bucura la maximum de aceasta experienta, ne vom opri la Bellagio, o mica statiune supranumita ”Perla Lacului”, de unde avem o panorama magnifica a Lacului Como si a impunatorilor Alpi.
Lugano este cel mai mare oras din cantonul Ticino in Elvetia centrala, aproape de granita cu Italia. Lugano care se afla in Alpi intre Lago Maggiore si Lago di Como. Primele documente care atesta existenta cetatii sunt datate la 875. Orasul, deja in posesia Ducatului Milano, a fost ocupat de elvetieni in 1512, sub autoritatea carora ramane pana la 1798, an in care declara si obtine independenta si decide sa intre si sa faca parte din Confederatia Elvetiana. Toponimul „Lugano” deriva probabil de la cuvantul latin "lucus", padure sfanta. Orasul are un caracter predominant lombard. Printre edificiile notabile se numara catedrala romanica San Lorenzo si biserica Santa Maria degli Angioli cu faimoasa fresca a Patimilor lui Cristos a lui Bernardino Luini.
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii de plata: avans 25% la inscriere, plata integrala cu 30 de zile inainte de data de plecare.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru sejururile cu transport avion - Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei, agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa simasaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
• SENIOR VOYAGE CLUB CARD- bonusuri (se acorda contra cost (25 Euro/card) la achizitionarea unui pachet de servicii senior voyage):
- ½ zi excursie optionala Monza, pentru posesorii de Senior Voyage Club Card;
- Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a minim 3 pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD;
- Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 Euro pentru persoane sub 55 ani.

Rezerva acum!