×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Pensiunea Gulliver Mountain Resort 4* - Vacanta seniori in Bran - Moeciu, Romania 2021 - transport cu autocarul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Gulliver Mountain Resort se afla la doar 8 km de castelul Bran, pe un mic platou izolat, la o altitudine de peste 1.000 de metri. Cu toate aceastea, accesul se face usor, cu orice tip de masina, pe un drum idilic ce ofera calatorului privelisti de o frumusete impresionanta. Dar panorama cu adevarat de basm apare abia cand ajungi la destinatie.
Facilitati pensiune: Restaurant, terasa, sauna, masa de billiard, sala de conferinte.
Facilitati camere: Complexul turistic dispune de patru camere duble, la parter, cu iesire pe terasa si vedere atat la padure cat si la gradina interioara. La etajul doi, un apartament si zece camere duble. Toate beneficiaza de panorama impresionanta a muntilor Bucegi, de o parte, si a masivului Piatra Craiului, de cealalta parte.
Indiferent ca sunt dotate cu paturi matrimoniale sau twin, camerele ofera posibilitatea adaugarii de pat suplimentar pentru copii sau adulti. Incaperile sunt amenajate in stil romantic, rasfatandu-i pe oaspetii nostri, pe langa tot confortul necesar unei structuri de cazare de 4*, cu un view unic. Atmosfera si decorurile amintesc de stilul vintage al vechilor saloane din casele de vacanta ale unor burghezi aventurieri din secolul al XIX–lea.
Website hotel: https://www.gardenresort.ro/

Program

Informatii utile

Masuri de siguranta anti Covid 19:

• La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate covorase dezinfectante si un dispozitiv cu gel dezinfectant pentru maini.
• Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
• Efectuarea formalitatilor de check-in on-line
• Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
• Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
• Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului
• Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune
• Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
• Distanta intre mese va fi de 2 m, iar la o masa se permite accesul doar al persoanelor cazate in aceeasi camera.
• Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire

Rezerva acum!