INFORMARI PENTRU CALATORIE

Bodrum, Kusadasi sau Marmaris? Iata cu ce te surprind statiunile din Turcia!

Coasta Turciei, colorata in turcoazul Marii Egee si al Marii Mediterane. Delicatese cu iz oriental, petreceri cu belly dance, peisaje uimitoare si atractii istorice la fiecare pas sunt doar cateva dintre atractiile turcesti.

Statiunile din Turcia, precum Bodrum, Kusadasi sau Marmaris, sunt recunoscute pentru distractie si petreceri in stil oriental. Ofertele all inclusive au devenit in ultimii ani tot mai atractive pentru sejururile din sezonul estival.

In afara de foarte apreciata riviera a Antalyei, o adevarata bijuterie a Turciei, te invitam sa descoperi impreuna cu noi si alte locuri splendide, care te vor suprinde cu tot ce au de oferit.

Bodrum

Statiunea Bodrum din Turcia le ofera turistilor oportunitati excelente de vacanta, cu plaje spectaculoase, golfuri uimitoare, situri istorice si viata de noapte intensa. Preferata deopotriva de familiile cu copii si tinerii dornici de distractie, Bodrum are tuturor ceva de oferit.

Plaja Gumbet, una dintre preferatele calatorilor, se bucura de o multitudine de facilitati, inclusiv centre de sporturi acvatice, pentru toate varstele. Jet ski, parasailing, winsdurfing, schi nautic, plimbari cu banana sau scufundari, optiunile sunt nelimitate pentru cei dornici de adrenalina.

Aproape de Gumbet vei gasi si un spectaculos parc acvatic, Aqua Park Dedeman, care se mandreste cu 23 de tobogane, piscine cu valuri si o selectie diversa de restaurante.

Bodrum

(Bodrum - Sursa foto: Pixabay)

Iar dupa atata distractie pe timp de zi, serile in Bodrum vin cu noi oferte de a petrece timpul. Strada Cumhuriyet, cunoscuta si ca Bar Street, este locul unde se da startul tuturor petrecerilor.

Te asteapta aici numeroase baruri, cluburi de noapte si spectacole organizate de turisti in tot sezonul. Iubitorii de istorie si cultura vor gasi, de asemenea, in Bodrum, suficiente locuri de explorat.

Incepand de la Castelul Bodrum si pana la ramasitele Mausoleului din Halicarnas, una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, fiecare zi iti imbogateste vacanta cu noi descoperiri. In plus, te poti incumeta la o excursie in vechiul oras Efes, aflat la doua ore de Bodrum, care adaposteste cea mai bine conservata colectie de ruine antice romane din Marea Mediterana.

Kusadasi este destinatia ideala de vacanta pentru cei care doresc sa se bucure de distractie pe plaja si relaxare, cu oportunitatea de a descoperi mai multe si despre istoria Turciei.

Farmecul statiunii, impreuna cu linistea naturii, se imbina de  minune cu numeroasele atractii istorice, religioase si culturale. Castele venetiene si bizantine, ziduri antice, bai turcesti, temple si moschei, pe toate le poti explora pe indelete in Kusadasi.

Iubitorii de natura se pot bucura de excursii in locuri splendide ale Turciei, precum „Castelul de bumbac” Pamukkale, Parcul National Dilek sau Lacul Bafa, care iti ofera privelisti uimitoare asupra imprejurimilor.

Kusadasi

Kusadasi este si o statiune foarte apreciata pentru optiunile de shopping. Peste o mie de magazine in care vei gasi tot ce iti doresti, de la suvenire deosebite la bijuterii, covoare turcesti sau haine din piele.

Diversitatea de activitati de care te poti bucura in Kusadasi include jeep safari in imprejurimi sau calarie pe plaja, precum si trei importante parcuri acvatice, Aqualand, Aquafantasy si Adaland, foarte apreciate de copii si adulti deopotriva.

Oferta de plaje este foarte bogata si pe toate gusturile, de la Ladies Beach la Long Beach, Paradise Beach sau Gold Beach, intinderi nemarginite de nisip, mangaiate de ape cristaline, care te imbie la relaxare sub razele blande ale soarelui.

Kusadasi

(Kusadasi - Sursa foto: Pixabay)

Marmaris

Marmaris este o destinatie de vacanta atat de complexa incat la un moment dat te-ai putea simti intr-o usoara incurcatura - ce sa fac mai intai? Vestea buna este ca te vei intoarce de fiecare data in Marmaris cu mare bucurie si vei descoperi noi locuri minunate.

Statiunea turceasca este renumita in primul rand pentru plajele sale fantastice, imprejmuite de o sumedenie de localuri, baruri, restaurante si cluburi, oferind atmosfera unei vacante de neuitat.

Plaja Icmeler este una dintre preferatele turistilor, care se pot relaxa in voie pe nisipul fin, auriu, imbogatita de oferta de sporturi nautice, pentru cei dornici sa experimenteze mai mult.

Mirosul de iasomie te impresoara din gradinile din statiune, iar toate atmosfera care predomina aici este aceea de liniste si armonie cu natura. Peisajele cu care te surprinde Marmaris formeaza un tablou de neuitat intre golful de o frumusete rapitoare si padurile racoritoare de pini.

In plus, din portul foarte tranzitat ai ocazia sa pornesti si spre alte destinatii la fel de interesante, care iti vor umple zilele de vacanta cu noi experiente inedite. Viziteaza insula Rhodos, care se mandreste cu cateva dintre cele mai apreciate plaje din lume, dintre care se remarca Insula Cleopatrei, care te va cuceri cu totul.

Marmaris

(Marmaris - Sursa foto: Pixabay)

Oricare ar fi alegerea catre care inclini pentru a petrece un sejur de poveste in Turcia, ofertele noastre le ofera tuturor posibilitatea de a ajunge macar o data in fiecare dintre aceste locuri si chiar sa revii cu orice ocazie.

In plus, daca vrei sa afli mai multe despre delicatesele pe care le poti savura in Turcia, poti citi articolul nostru anterior.


Rezerva acum!