×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Produse utile pentru vacanta: 10 produse care iti pot fi de folos in calatorie

Ai rezervat biletele, ai stabilit toate obiectivele pe care doresti sa le vizitezi, ai notat chiar si cateva recomandari de cafenele si restaurante si esti gata de vacanta! Bagajul pentru vacanta nu ar trebui sa iti idea batai de cap, mai ales cand ai la indemana atatea optiuni. Cu trolerul gata pregatit esti gata sa cuceresti orice noua destinatie sau sa revezi locurile preferate. Iata cateva produse care iti pot face calatoria mult mai placuta si stress-free si care te ajuta sa si economisesti.

1. Husa pentru troler

Protejeaza-ti trolerul cu o husa pentru troler. In acest fel el va fi mai usor de recunoscut pe banda de bagaje si va fi protejat de zgarieturi si murdarie. Sigur, poti opta pentru serviciul de impachetare de securizare din cadrul aeroportului, dar este costisitor si nici impactul negativ pentru mediu nu este de dorit. In 2-3 calatorii iti poti amortiza costul husei, pentru ca o poti refolosi.

2. Cantarul de bagaje

Pentru a scapa de grija greutatii bagajului si a evita taxele suplimentare ale companiilor aeriene, alege un cantar de bagaje pe care il poti folosi atat acasa, cat, mai ales, la intoarcerea din vacanta. Astfel, te vei asigura ca vei gasi din timp solutii pentru toate suvenirurile cumparate si nu-ti vor aduce extra costuri la intoarcerea acasa.

3. Sigilii pentru bagaje

Pentru protectia bagajului iti recomandam sa folosesti sigiliile de bagaje. Acestea sunt personalizate cu un cod unic, si nici un strain nu-ti poate umbla in bagaje fara stirea ta.

4. Eticheta pentru bagaje

Iti mai poti accesoriza bagajul cu o eticheta de bagaje, iar daca se pierde sau cineva iti ia bagajul din greseala il vei recupera imediat, pentru ca iti poti trece datele de contact pe eticheta. In plus, o eticheta colorata va fi mai simpatica si mai eleganta decat o panglica legata de manerul trolerului.

5. Cuburile pentru impachetat

In momentul in care iti faci bagajele, poti impacheta hainele si incaltamintea in cuburile special concepute pentru calatorii. Fiind foarte usoare, nu-ti vor afecta greutatea bagajului si te va ajuta sa fii organizat in vacanta. Vei sti exact unde este fiecare lucru in bagaj.

6. Gentile cosmetice

De foarte mare ajutor iti pot fi si gentutele transparente pentru cosmetice, mult mai practice decat pungile resigilabile. Le poti folosi cu success si in sejururile la mare, pentru a depozita cosmetice de plaja, creme, uleiuri, chiar si costumul de baie ud.

7. Perna de calatorie

Daca pleci in calatorie cu avionul sau cu autocarul poti gasi foarte utila o perna de calatorie care te va ajuta sa te relaxezi si poate chiar sa furi cateva minute de somn, indiferent de durata calatoriei. Atentie, nu o folositi daca sunteti soferul sau pilotul avionului.

8. Dopurile de urechi

Dopurile de urechi chiar iti pot salva o calatorie sau o vacanta, protejandu-te de zgomotele nedorite din mediul ambient, in avion, autocar sau in camerele de hotel. Acestea sunt special concepute pentru zborul cu avionul, pentru un somn linistit si fara sforaituri, pentru plimbarile cu motorul sau chiar pentru inot. Si cei mici au castile de urechi care ii protejeaza si ii ajuta sa se odihneasca.

9. Adaptoarele de prize

Un lucru foarte important si adesea trecut cu vederea o reprezinta adaptorul de priza. Daca intentionezi sa calatoresti intr-o tara care foloseste alt tip de prize, iti poti achizitiona inca de acasa adaptorul de care ai nevoie, evitand sa il cumperi in vacanta, din scumpele magazine pentru turisti sau din aeroport.

10. Portofel cu protectie RFID

Pentru siguranta bugetului pentru vacanta, poti folosi genti sau portofele cu protectie RFID, pentru a evita furtul informatiilor de pe cardurile bancare. Majoritatea au dimensiuni reduse si nu ingreuneaza bagajul. Toate aceste produse si multe altele pot fi gasite pe inBagaj.ro, magazinul online al pasionatilor de calatorii.

Rezerva acum!