×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cele mai bune destinatii de shopping ale lumii

Petrece-ti vacanta de Valentines Day sau de 8 Martie in una dintre cele mai bune destinatii de shopping din lume! Da, perioada romantismului incepe sa ne cuprinda, iar marile destinatii de shopping au pregatit nu doar inimioare din ciocolata, ci si reduceri. Tocmai de aceea, iata lista cu cele mai bune destinatii de shopping din lume, perfecte pentru cupluri dornice de romantism:

Viena - un oras dulce, romantic si fashion

Viena este renumit pentru ciocolata, produsele de patiserie si vinul de calitate. Insa, intra cu succes in categoria celor mai bune destinatii de shopping. Aici vei gasi o gama larga de oportunitati, orasul fiind adorat de mai toate fashionistele. Cea mai populara strada comerciala din Viena este „Mariahilfer Strase”, numita „Mahu” de localnici. Pentru branduri cunoscute mergi in „Old City”. Aici vei gasi magazine Zara, H & M, Mango si Forever 21, alaturi de Gucci, Armani, Prada, Jimmy Choo, Dior, Versace.

Paris - una dintre cele mai populare destinatii de shopping

… Capitala fashion a lumii! Clar una dintre cele mai bune destinatii de shopping din lume. Daca nu cumva cea mai buna, tinand cont ca in februarie incep soldurile. Un oras romantic, pentru toate bugetele si pentru toti indragostitii. Pe langa restaurante pretentioase, cafenele elegante si cofetarii pline de inimioare, Paris de bombardeaza in aceasta perioada cu piete de vechituri, buticuri de lux si magazine de marca, unde reducerile pot ajunge chiar si la 90%. Orasul are multe galerii, mall-uri si centre comerciale cu magazine. Iti recomandam sa vizitezi „Forum des Halles” si „Les Quatre Temps”. De asemenea, mergi „La Vallee Village”, „L'Mode Usine & Mansion” si „One Nation Paris”. Si daca vrei sa te rasfeti, indreapta-te spre Galeriile Lafayette. Imposibil sa iesi de aici cu mana goala!

Copenhaga, o atractie prin varietate si calitate

Privita dupa dimensiuni, Copenhaga nu-i una dintre cele mai mari destinatii de shopping din Europa. Cu toate acestea, ea se remarca prin varietate si calitate. De la buticuri de designeri si pana la magazine second hand, Copenhaga este un a dintre marile destinatii de shopping ce merita vizitate. Cea mai faimoasa strada de shopping este „Stroget”. Pe locul doi vine zona „Gronnegade”, cu magazine cu tinute trendy, dar clasice.

Amsterdam - culoare, creatie si inovatie

Un oras creativ si inovator, doua calitati care se remarca si in materie de fashion. Pentru cele mai bune magazine din Amsterdam incepe cu „The Nine Streets” situata chiar langa canalul iconic al orasului. Aici veti gasi o multime de cafenele si galerii de arta, unde poti poposi pret de cateva zeci de minute, pentru o pauza de shopping sau de romantism. Mamagazine si centre comerciale in Amsterdam pot fi gasite in jurul Dam Square, Magna Plaza si Vroom & Dreesman.

Milano, capitala modei in Europa

Milano este capitala modei in Europa. Intregul oras este plin de inspiratie fashion! Sa nu te mire: un milanez tipic local arata ca iesit dintr-un shooting al revistei Vogue. Orasul ofera totul, de la magazinele de designer de top, la magazine cu produse ieftine, dar de calitate italiana garantata. Cele mai exclusivite magazine din Milano pot fi gasite in „Quadrilatero d'Oro” (dreptunghiul de aur). Dreptunghiul este alcatuit din patru strazi - Via Montenapoleone, Via della Spiga, Via Manzoni si Via Sant'Andrea. Aici veti gasi marci haute-couture ca Missoni, Dior si Miu Miu Christinan. Pentru fashion vintage, mergi in cartierul Navigli, aflat chiar langa rau.

Rezerva acum!