INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cele mai cautate destinatii de vacanta in Turcia 2020

Turcia este o tara unica, situata intre Europa, Asia si Orientul Mijlociu. Influenta celor trei poate fi vazuta in toata tara - in istorie, cultura, arhitectura, moda si mancare. Moscheile musulmane stau alaturi de bisericile ortodoxe si catedrale catolice, in timp ce ruinele antice ale civilizatiilor grecesti, romane, otomane, lyciene si multe altele pot fi vazute in toate regiunile din Turcia.

Este deja cunoscut ca aceasta destinatie este un loc fantastic de vizitat daca esti in cautarea unei vacante accesibile, cu o multime de statiuni litorale exceptionale care asteapta sa fie descoperite. Multe dintre acestea se bucura de asemenea de situri culturale si istorice fascinante, asa ca aceasta este destinatia ideala pentru o vacanta variata.

Turcia a fost intotdeauna cunoscuta pentru soarele mediteranean, dar acum accesibilitatea si ofertele pentru Turcia 2020 face ca tara sa fie mai cautata ca niciodata.

Exista plaje frumoase si statiuni de coasta in toata Turcia, iar mai jos regasiti cateva dintre cele mai cautate destinatii de vacanta Turcia 2020:

Coasta marii Mediterane

Antalya: Antalya este considerata a fi perla Mediteranei. Zona Antalyei ofera numeroase situri arheologice, cascade, pesteri, plaje nesfarsite si cluburi de golf de clasa mondiala. Daca esti in cautarea de oferte Turcia 2020 pentru plaja si relaxare, Antalya este o alegere minunata.

Plajele din Konyaalti si Lara au nisip fin si resorturi de 4 si 5 stele iar in apropiere se gaseste si un parc acvatic, un acvariu si o gradina zoologica, asa ca o vacanta Turcia 2020 este perfecta si pentru familiile cu copii.

Alanya: Alanya este renumita pentru portul sau, Turnul Rosu, Plaja Cleopatra dar si plajele cu certificate Blue Flag, o gama completa de hoteluri, de la 3 la 5 stele, o multime de magazine, restaurante bune si o viata de noapte activa.

Side: Side este astazi un oras pitoresc, unde anticul se imbina cu modernul. Zona Side poate fi o alegere buna pentru vacanta Turcia 2020 deoarece se aflaa la aproximativ 60 km de aeroportul din Antalya si la cativa kilometri de orasul Manavgat, cu celebrele sale cascade. Raul Manavgat din apropiere inseamna ca zona este luxurianta, verde si fertila.

Kemer: Kemer este o alta bijuterie de pe coasta mediteraneana a Turciei. Exista o multime de plaje care au celebrul certificat Blue Flag. In mare parte plajele din zona Kemer au pietricele, desi cele din apropierea portului de yacht sunt cu nisip. Zona Kemer ofera o priveliste deosebita, apa marii este extrem de limpede, combinandu-se cu muntii care strabat zona.

Belek: Belek este prima statiune de golf din Turcia. Zona este spectaculoasa, cu plaje lungi, cu nisip auriu. In Belek se afla si cele mai luxoase hoteluri din zona Antalyei, astfel incat puteti alege din oferte Turcia 2020 disponibile pentru a gasi un hotel pe placul oricui.

Coasta Marii Egee

Bodrum: o zona de vacanta si divertisment recunoscuta pe plan mondial, Bodrum este un paradis cunoscut pentru climatul sau, marea, frumusetea naturala, golfulete magnifice, precum si pentru viata sa de noapte moderna. Cuprins perfect intre Marea Egee si Mediterana, cu vreme superba de la inceputul lunii mai pana la sfarsitul lunii octombrie si o varietate de oferte de vacanta Turcia 2020 pentru a cazare.

vacanta turcia 2020
Sursa foto: Shutterstock

Marmaris: zona Marmaris are o mostenire culturala bogata, imprejurimi naturale magnifice, orase antice, mai multe porturi moderne, multe golfuri de-a lungul coastei sale si un port natural. Astfel, Marmaris este una dintre cele mai populare statiuni de pe litoralul turcesc, fiind un cadru perfect pentru petrecerea vacantei.

turcia 2020
Sursa foto: Shutterstock

Kusadasi: Orasul port Kusadasi prezinta o imbinare perfecta intre mare, soare si frumusetea nealterata a naturii. Rezultatul este o destinatie de vacanta care promite o experienta de neuitat.

Kusadasi
Sursa foto: Shutterstock

Didim: Didim este una dintre cele mai frumoase statiuni de vacanta de pe coasta Marii Egee, are golfuri izolate, plaje cu nisip auriu, porturi naturale si Lacul Bafa din apropiere este un paradis al linistii.


Rezerva acum!