INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite 2021: Rezervi si primesti o vacanta gratis!

Pentru ca vrem sa iti pastrezi optimismul si sa privesti zambind spre un viitor in care iti continui activitatea preferata, cea de colectionar de experiente, ti-am pregatit o surpriza care include nu doar una, ci super trei vesti, care iti vor reda pofta de aventura! Cu care sa incepem?

1. Ai reduceri de pana la 1500 euro la zeci de circuite 2021, dar si pentru Revelion

Te-am incurajat mereu sa depasesti noi granite si sa te aventurezi in destinatii din intreaga lume.
Iata cateva idei de destinatii care acum au devenit mai accesibile decat oricand:

Cuba si Varadero, cu reducere de 700 euro

Este unul dintre cele mai asteptate circuite 2021, asa ca te incurajam sa te alaturi grupului nostru! Timp de 11 zile, vom combina energia si explozia de culori de pe strazile Havanei, cu relaxarea si gustul rasfatului, din statiunea Varadero.
Vei descoperi cartierele artistice ale Havanei din masinile clasice, devenite un simbol al Cubei, vei experimenta vibe-ul padurilor tropicale din Parcul National Topes de Collantes, vei suprinde in zeci de fotografii unul din cele mai impresionante orase ale Cubei - Cinefuegos si te vei putea scufunda in reciful de corali din Varadero. Toate intr-un mix extraordinar de emotii!
Te inscrii in acest circuit cu doar 1948 euro.
Cuba si Varadero

Rusia: Moscova si Sankt Petersburg, cu reducere de 350 euro

In Rusia, totul este la superlativ, de la fabuloasele palate si catedrale, pana la metroul care este un muzeu in sine, fiind renumit pentru arhitectura spectaculoasa pe care o gasesti la fiecare statie a Moscovei.
Ti-am pregatit opt zile si doua destinatii care sigur vor ocupa un loc de cinste in colectiile tale de experiente.
Te inscrii in acest circuit cu doar 949 euro.
Rusia: Moscova si Sankt Petersburg

America de Sud, cu 1500 euro reducere

Unul din cele mai bogate circuite din portofoliul nostru, cu o lista vasta de destinatii impresionante si incarcate de traditii si mister. Am alocat acestei aventuri 18 zile, pentru ca tu sa nu ratezi niciuna dintre principalele atractii care trebuie vizitate macar o data in viata.
Pregateste-te sa te lasi impresionat de explozia de culori din Rio de Janeiro, sa vizitezi Parcul National Iguassu si sa te convingi sigur ca acesta are toate motivele sa fie inclus in Topul Celor Sapte Minuni ale Lumii, sa dansezi tango pe strazile din Buenos Aires, sa calatoresti in timp prin intermediul cartierelor vechi din Santiago de Chile sau sa descoperi misterele ascunse in Machu Picchu.
Te inscrii in acest circuit cu doar 2938 euro.
Cuba si Varadero
Descopera restul ofertelor si alege-ti destinatia cu experientele pe care vrei sa le adaugi cat mai repede la colectia ta.

2. Rezervi si primesti o vacanta gratis

Inscrie-te intr-un circuit cu avionul de minim 500 euro, in perioada 9 - 23 octombrie, si primesti garantat o vacanta gratis la Prislop, Moeciu sau Delta, in functie de valoarea pachetului, astfel:
• pentru rezervarea unui pachet de minim 500 euro, primesti un circuit la Prislop;
• pentru rezervarea unui pachet de minim 1000 euro, primesti un sejur la Moeciu sau Delta, la alegere.
Plecarea pentru vacanta primita bonus este stabilita la alegere, in perioada 2020 - 2021, fiind insa influentata de disponibilitate.
Consulta regulamentul complet si afla toate informatiile despre campanie.

3. Primesti garantat banii inapoi, daca circuitul tau se anuleaza

Pentru ca ne dorim sa rezervi fara griji, simtindu-te 100% in siguranta, iti oferim garantia primirii banilor inapoi, in situatia anularii circuitului ales de tine, din motive cauzate de COVID-19.

Rezerva acum!