INFORMARI PENTRU CALATORIE

Grecia 2020: Traditia vacantelor perfecte continua

Daca iubiti sa calatoriti si ati ajuns macar odata in insorita Grecie, sigur ea a devenit un loc in care veti reveni cu drag ori de cate ori se iveste ocazia. Grecia este atat de uimitoare pentru ca este atat de diversa. Are totul, de la plaje superbe de marmura si spectaculoasele biserici albastre si albe, pana la orase vibrante si mancare delicioasa.

Grecia nu este doar o destinatie frumoasa, cu peisaje deosebite, cu o arhitectura distincta si mancarea incredibila, ci este si foarte accesibila. Ofertele de cazare Grecia 2020 sunt nenumarate iar oameni din intreaga lume calatoresc in Grecia pentru faimoasele insule, pentru plaje si pentru orasele sale incarcate de istorie.

Locuri de vazut si lucruri de facut in Grecia 2020

Explorati trecutul

Grecia este locul in care a inceput civilizatia antica europeana si oriunde te-ai intoarce, vei gasi ruine vechi de mii de ani. Incepeti la Atena cu muzeele, Acropola si ruinele din jur (Agora este minunata), apoi porniti sa explorati ruinele Delphi, Sparta si Creta. Daca iubiti istoria, veti iubi Grecia.

Bucurati-va de soare in Corfu

Insulele Greciei sunt multe dar insoritul Corfu de pe coasta de vest a Greciei este, de asemenea, un loc bun pentru a va bucura si de plaja. Este o destinatie populara si cu ofertele actuale pentru charter Grecia 2020 este mult mai usor sa ajungeti pe insula Corfu.

Mergeti in Santorini

Desi este una dintre numeroasele insule grecesti, multi considera ca Santorini este cea mai spectaculoasa. In afara de peisajul frumos si prezenta vulcanica, este un loc uimitor pentru camping pe malul marii, tururi vinicole, scufundari si multe altele. Ofertele de cazare Grecia nu lipsesc, astfel incat sa va puteti bucura pe deplin de frumusetea insulei.

Alegeti Creta

Creta, locul natal al civilizatiei din intreaga lume. Insula cu modificari consecutive de peisaje atrage turistii. Creta este cea mai mare insula din Grecia. Este o insula care are totul. Munti inalti, plaje deosebite si peisaje care va taie respiratia. In Creta veti gasi unitati hoteliere de lux, apartamente si camere de inchiriat, care in combinatie cu ospitalitatea exemplara a oamenilor, creeaza conditii idilice pentru vacante de neuitat. Vacantele in Creta sunt accesibile, asta datorita faptului ca exista charter Grecia 2020 si oferte de cazare pentru toate buzunarele.

cele mai colorate orase ale Greciei

Insula Evia - o destinatie de vis

Insula Evia este una dintre cele mai apropiate de Atena si totusi este una dintre cele mai necunoscute. Totusi, exista multe oferte de cazare in Grecia si insula Evia a fost si ramane o destinatie populara pentru vacanta de vara.

Explorati plajele din Halkidiki

Halkidiki este una dintre cele mai bune destinatii pentru vacantele de vara. Exista nenumarate oferte de cazare Grecia din care puteti alege. Plajele din Halkidiki va asteapta sa le explorati. Bucurati-va de soare si traiti o experienta de neuitat cu familia. In timpul vacantei, va recomandam sa vizitati plajele frumoase din zona, cum ar fi Glarokavos din Pefkohori. Bucurati-va de barurile plajelor din Paliouri, statiunea Sani, plaja Ai Giannis, Spathies din Sithonia, Tristinika si Toroni, exotica faimoasa plaja Kavourotripes, plaja Karidi din Vourvourou si restul celor 52 plaje care detin certificatul Blue Flag din Halkidiki.


Rezerva acum!