FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit 1 Decembrie - Amsterdam 2021

Date plecare: 30.11.2021
Circuit cu avionul, 5 zile
Tarif/persoana: 565 Euro (loc in camera dubla)

Program

Ziua 1: BUCURESTI - AMSTERDAM

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00. Plecare la ora 06:00 spre Amsterdam cu compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 08:00. Transfer de la aeroport in centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolele XVII si XVIII, ce se intind de-a lungul canalelor. Vom trece pe langa Palatul Regal din Piata Dam, vom admira cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Gara Centrala, dar si celebra piata de flori. Turul continua cu vizita la magazinul de diamante Coster Diamonds, ce dateaza de la 1840. Dupa turul de oras urmeaza transfer si cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

Ziua 2: AMSTERDAM

Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum (transportul cu mijloacele de transport in comun). Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si, bineinteles, Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului pictor. Cei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu). Cazare in Amsterdam la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

Ziua 3: HAGA - DELFT - ROTTERDAM - SCHEWENINGEN (excursie optionala)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam-Scheveningen. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga, unde vom face un tur panoramic si vom admira cladirea Parlamentului, Palatul Pacii, centrul istoric. Dupa aceea vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, dupa care in orasul Delft, unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda, unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei - Rotterdam, unde vom face un tur de oras. Seara vom reveni in Amsterdam (tarif informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 Euro/persoana). Cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

Ziua 4: MARKEN SI VOLENDAM (excursie optionala)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni, precum si stradutele inguste, fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta plimbare pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza, unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda, pe care le vom putea gusta, dar si cumpara (pret informative pentru grup minim 25 de persoane: 70 Euro/persoana). Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Timp liber. Cazare la hotel NIU FENDER 4* (sau similar).

Ziua 5: AMSTERDAM - UTRECHT SI CASTELUL DE HAAR (optional) - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. In prima parte a zilei va propunem excursie optionala de jumatate de zi la Utrecht si Castelul De Haar. Plecare spre Utrech, oras multicultural care in perioada Golden Age a devenit mai popular decat Amsterdam. Vom face tur pietonal in care se viziteaza centrul istoric: Universitatea, Catedrala romano catolica, ruinele fortificatiilor romane, biserica Sf Petru. Utrecht este celebru pentru Domul sau (Sf Martin) aflat in centru, fiind cel mai important centru religios al Olandei. La intoarcere catre Amsterdam, se viziteaza Castelul De Haar si gradinile minunate ale acestuia (intrarea nu este inclusa). Castelul renovat recent in stil neo-gothic a fost construit pe locul unui castel din sec IV si este foarte bogat in decoratiuni interioare si exterioare. Intoarcere in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 70 Euro/persoana). In jurul orei 17:30 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare pe cursa Amsterdam - Bucuresti a companiei KLM pentru zborul de la pra 20:45. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora 00:30 (noaptea de 04/05.12.2021).

Informatii utile

• Grup minim: 25 persoane.
• Acte necesare: Pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate.
• Conditii de plata: La inscriere se achita un avans minim 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferenta se achita cu cel putin 45 de zile inainte de data inceperii excursiei.
• Conditii de calatorie in context Covid http://www.mae.ro/travel-conditions
• Unitatile de cazare sunt informative, acestea se pot modifica, nominalizarea se va face inainte de plecare.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor, siturilor arheologice si la obiectivele turistice, pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
• Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa opteze pentru camera single;
• Programul circuitului poate suferi modificari in functie de ora de plecare, de evenimentele locale sau de orice alte circumstante externe.

Tarife

Data plecare Tarif
30.12.2021 565 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 165 Euro
Reducere pentru a treia persoana (adult sau copil) in camera dubla cu pat suplimentar: 15 Euro

Servicii incluse

• Transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti cu compania KLM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel NIU FENDER 4* (sau similar) in Amsterdam;
• Tur de oras de jumatate de zi in Amsterdam cu ghid local;
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• Vizitarea muzeelor Rijkmuseum, Anne Frank si Van Gogh cu insotitorul de grup (nu sunt incluse intrarile);
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport si catering.

Nu sunt incluse

• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii); Asigurarea storno cu extensie COVID-19 (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: sofe,ri, personal hotelier, ghizi): 15 Euro/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;
• Excursiile optionale;
• Intrarile la obiectivele turistice.

Orar de zbor

• 30.11.2021: Bucuresti 06:00 - Amsterdam 08:00 durata zborului: 3h 00min
• 04.12.2021: Amsterdam 20:45 - Bucuresti 00:30 durata zborului: 2h 45min

Compania

KLM

Rezerva acum!