Circuite avion
Circuit China si croaziera pe Yangtze 2020

Itinerariu: Bucuresti - Shanghai - Yichang - Chongqing - Xian - Beijing - Bucuresti
Date plecare: 12.11.2020
Circuit cu avionul, 13 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 1499 euro/persoana (taxele de aeroport incluse)

Program

Ziua 1: Bucuresti - Shanghai

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Otopeni. Imbarcare pentru zborul cu escala spre Shangai.

Ziua 2: Shanghai

Sosire in Shangai si intalnire cu ghidul local la aeroport si transfer la hotel. Cazare in Shangai.

Ziua 3: Shanghai

Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau puteti opta pentru o excursie optionala (fara pranz) la Templul statuilor de jad ale lui Buddha, cunoscut pentru statuile de jad alb si jad verde ale lui Buddha si la Gradina Yu. Dupa amiaza puteti vizita Concesiunea Franceza din Shangai. Cazare in Shangai.

Ziua 4: Shanghai

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau puteti opta pentru o excursie optional (fara pranz) la orasul pe apa Zhujiajiao, denumit si Venetia din Shangai. Acest oras este un adevarat labirint de punti de diferite forme, poduri si canale umbrite ce va vor introduce intr-o lume noua. Cazare in Shanghai.

Ziua 5: Shanghai - Yichang

Mic dejun. Transfer catre gara de unde veti lua trenul de mare viteza spre Yichang. Calatoria dureaza aproximativ 8 ore. Sosire in Yichang si intalnire cu ghidul local la gara. Transfer catre dig si imbarcare la bordul unui vas de croaziera. Cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 6: Croaziera pe Yangtze: Canionul Xiling - Barajul celor 3 Defilee

Mic dejun. Dimineata veti avea parte de o croaziera scenica prin canionul Xiling. Veti lua pranzul la bord si dupa aceea veti vizita Barajul celor 3 Defilee,cel mai mare baraj din lume si cea mai puternica centrala electrica din punct de vedere al productiei si veti trece pe langa ecluzele barajului. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 7: Croaziera pe Yangtze: Canionul Wu - Raul Shennong

Mic dejun. Dimineata veti trece pe langa canionul Wu si veti continua pe raul Shennong unde puteti observa peisajul traditional imbinat cu elemente moderne. Dupa amiaza aveti ocazia sa vedeti canionul Qutang. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 8: Croaziera pe Yangtze: Shibaozhai

Mic dejun. Excursie pe mal catre Templul Shibaozhai construit in versantul unui deal de pe malul fluviului. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 9: Chongqing - Xi’an

Mic dejun. Sosire in Chongqing, unde in port vom fi asteptati de catre ghidul local. Transfer la gara de unde ne vom imbarca la bordul unui tren catre Xi’an. Sosire in Xi’an si intalnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Cazare in Xi’an.

Ziua 10: Xi’an

Mic dejun. Zi libera sau aveti posbilitatea unei excursii optionale la Armata de Teracota, unde puteti observa armata construita in cinstea primului imparat al Chinei unite, Qin. Oprire pentru fotografii la zidul orasului Xi’an. Transfer la gara si calatorie cu trenul de noapte spre Beijing, la cuseta cu 4 paturi la clasa 1.

Ziua 11: Beijing

Sosire in Beijing si intalnire cu ghidul local la gara. Transfer la hotel pentru micul dejun. Dupa veti vizita palatul de vara si gradina acestuia, elementele principale ale acestuia fiind Coridorul Lung si Lacul Kunming. Cazare in Beijing.

Ziua 12: Beijing - Marele Zid Chinezesc

Mic dejun. Timp liber sau aveti posibilitatea unei excursii optionale la Marele Zid Chinezesc in pasul Juyong si parcul Olympia (fara pranz). Marele Zid Chinezesc reprezinta una dintre cele mai mari structuri ale lumii, ce a fost construita in aproximativ 2200 de ani. In parcul Olympia puteti fotografia Stadionul national “Cuibul de pasare” locul de inaugurare a Olimpiadei de vara din 2008 si al viitoarei Olipiade de iarna din 2022. Seara puteti opta pentru o cina cu rata la cuptor. Cazare in Beijing.

Ziua 13: Beijing - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber sau puteti opta pentru o excursie la Orasul Interzis, palatul de unde imparatii Chinei au condus timp de 500 de ani in timpul dinastiilor Ming si Qing si la Templul Cerului, unul din cele mai importante temple taoiste in timpul imperiului chinez. Transfer la aeroport pentru zborul cu escala spre Bucuresti.

Hoteluri

• Shanghai: Zhongxiang Grand Hotel Shanghai, 4*, No.1558 Zhongxing Road, Shanghai 200070, China;
• X’Ian: Tianyi Commercial Hotel, 3*, No.281 Xi'erhuan West 2nd Ring Road, Lianhu District, Xi'an 710077, China;
• Beijing: Grand Gongda Jianguo Hotel, 4*, No.100 Pingleyuan Street, Chaoyang District, Beijing 100124, China.

Informatii utile

• Grup minim: 20 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, cu cel putin doua pagini consecutive libere. Viza turistica se obtine inainte de calatorie.
• Informatii si documente pentru viza turistica:
- 2 fotografii (color, recenta, de tip pasaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm, pe hartie lucioasa, cu fata intreaga, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari, pe fundal de culoare alba).
- 1 fotografie in format digital JPG (obligatoriu); nu mai mica de 50 kb; fundalul ALB OBLIGATORIU.
- pasaportul in original valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu cel putin doua pagini consecutive libere.
- daca ati mai calatorit in China, dar nu aveti viza pentru China pe actualul pasaport, este necesar vechiul pasaport sau o copie a paginii cu vechea viza pentru China (daca v-ati schimbat numele intre timp, este necesar sa aveti si un act care sa ateste acest lucru).
- adeverinta de salariat de la societatea la care sunteti angajat cu precizarea functiei / cupon de pensie.
- in cazul copiilor adeverinta de elev si certificatul de nastere / in cazul studentilor adeverinta de student.
- daca un aplicant are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu unul dintre parinti sau cu ambii parinti trebuie prezentat si certificatul de nastere (copie si original). Daca un aplicant care are mai putin de 16 ani si calatoreste in China cu o alta persoana (in afara de parinti) este nevoie de o imputernicire.
- copie dupa cartea de identitate.
- telefon de contact (indicat telefonul mobil) si nume complet al unei rude care ramane in tara.
- asigurare medicala pe toata perioada calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
12.11.2020 1499 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 399 euro/persoana;

Servicii incluse

• Bilete de avion Bucuresti - Shanghai si Beijing - Bucuresti cu escala, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala;
• 3 nopti de cazare cu mic dejun in Shanghai la hotel de 4*;
• 4 nopti de cazare cu mic dejun, pranz si cina la bordul unui vas de croaziera de 4*;
• 1 noapte de cazare in Xi’an la hotel de 4*;
• 1 noapte cazare in cuseta de dormit cu 4 paturi pe ruta Xi’an - Beijing;
• 2 nopti de cazare in Beijing la hotel de 4*;
• Bilete de intrare la excursiile din program.
• Ghid local pe tot parcursul programului turistic;
• Asistenta turistica in limba romana- ghid roman;
• Transport cu autocar, tren si vapor catre toate excursiile din program si optionale;
• Taxa de aeroport si de servicii.

Nu sunt incluse

• Asigurare medicala si de bagaje;
• Taxa de viza cosulara, taxa centrului de viza, taxa procesare documente;
• Pachet excursii optionale - 199 euro/persoana;
• Pachet 6 cine + cina traditionala din Beijing - 149 euro/persoana;
• Taxa de oras, se achita la receptia hotelului, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
• Bacsis pentru sofer - se achita local, aproximativ 3 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid;
• Bacsis obligatoriu pentru echipajul vasului de croaziera (se achita la fata locului);

Excursii optionale

Pachet excursii optionale
199 euro/persoana
Gradina Yu si Templul Jade Buddha (Shanghai)
Orasul de apa Zhujiajiao (Shanghai)
Armata de teracota, oprire pentru poze la zidul Orasului (Xi’an)
Marele zid Juyongguan, poze la Parcul Olympia (Beijing)
Orasul Interzis, Templul Raiului (Beijing)

Rezerva acum!