EVOLUTIE COVID-19 LIVE
FLEXIBILITATE SI SIGURANTA
REZERVA FARA GRIJI, CALATORESTE RELAXAT
Ce oferim pentru siguranta ta?

Circuite avion
Circuit Piata de Craciun Madrid 2020

Itinerariu: Bucuresti - Madrid - Bucuresti
Date plecare: 10.12.2020, 17.12.2020
Circuit cu avionul, 5 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 545 Euro persoana/sejur

Program

Ziua 1: Bucuresti - Madrid, tur de oras

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer la hotel pentru lasarea bagajelor. Vom continua cu un tur de oras pietonal cu ghid local in care sunt cuprinse urmatoarele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles si vom incheia ziua cu vizitarea Pitetei de Craciun. Seara, cina la restaurantul hotelului si cazare la hotel Anaco 3* sau similar.

Ziua 2: Madrid - Toledo (optional)

Mic dejun. Timp liber sau optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal si excursie de jumatate de zi la Toledo, oras - muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional). Cazare in Madrid la acelasi hotel.

Ziua 3: Madrid - Muzeul Prado

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere, optiunile sunt multiple, in functie de preferintele Dvs. Recomandam vizitarea unuia dintre muzeele celebre ale lumii - Muzeul Prado, sau Muzeul de Arta Reina Sofia. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este astazi una dintre atractiile principale ale Madridului, ce gazduieste de mai bine de 100 de ani principala Piata de Craciun din Madrid. Cazare in Madrid la acelasi hotel.

Ziua 4: Madrid - Escorial - Segovia (optional)

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Escorial si Segovia. Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pitorescul oras Segovia este unul dintre orasele-muzeu ale Spaniei, ce a fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Cazare in Madrid.

Ziua 5: Madrid - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare spre Bucuresti, cursa Tarom, cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.

Hoteluri

Anaco 3* sau similar

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
10.12.2020 545 Euro
17.12.2020 545 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 170 euro,
Reducere a treia persoana adulta in dubla (pat suplimentar): 10 euro

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti - Madrid - Bucuresti cu compania TAROM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun in Madrid la hotel 3* standard local, situat central (Anaco sau similar);
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur de oras pietonal in Madrid cu ghid local;
• 1 cina la restaurantul hotelului;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (se pot modifica).

Nu sunt incluse

• intrari la obiectivele turistice;
• excursiile optionale;
• asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, recomandate).

Orar de zbor

Otopeni 08:10 - Madrid 11:15
Madrid 12:15 - Otopeni 17:05

Transferuri

Ploiestidus/intors
Adult 15 Eur
Giurgiu, Urzicenidus/intors
Adult 20 Eur
copil 2-12 ani 10 Eur
Targovistedus/intors
Adult 25 Eur
copil 2-12 ani 10 Eur
Sinaia,Pitesti,Alexandriadus/intors
Adult 30 Eur
copil 2-12 ani 15 Eur
Predeal, Sloboziadus/intors
Adult 35 Eur
copil 2-12 ani 15 Eur
Brasov,Calarasidus/intors
Adult 40 Eur
copil 2-12 ani 20 Eur
Focsani,Slatinadus/intors
Adult 45 Eur
copil 2-12 ani 20 Eur
Constanta,Caracaldus/intors
Adult 50 Eur
copil 2-12 ani 30 Eur
Craciova, Rm. Valcea, Braila, Galati, Tecuci, Fagarasdus/intors
Adult 55 Eur
copil 2-12 ani 30 Eur
Tulcea,Bacaudus/intors
Adult 65 Eur
copil 2-12 ani 35 Eur
Sibiudus/intors
Adult 70 Eur
copil 2-12 ani 35 Eur
Sighisoara, Mediasdus/intors
Adult 80 Eur
copil 2-12 ani 45 Eur
Tg. Muresdus/intors
Adult 95 Eur
copil 2-12 ani 50 Eur

Excursii optionale

Vizita Palatul Regal si excursie de ½ zi la Toledo
65 euro/ persoana
Palatul Regal din Madrid, cunoscut ca Palatul Orient, este resedinta oficiala a Regelui Spaniei. Acesta este cel mai mare palat regal din Europa. In prezent acesta este folosit numai pentru ceremonii oficiale, iar palatul este in mare parte un muzeu. Palatul a fost construit peste fostul palat al unui conducator islamic din secolul al X-lea. Palatul a cunoscut mai multe extensii, distrugeri si reconstructii pe parcursul timpului, devenind curte regala incepand cu anul 1561. In interior se gasesc obiecte de arta ale unor personalitati importante precum Caravaggio, Juan de Flanders, Francisco de Goya si Velazquez. Vom continua cu Toledo, unul dintre cele mai importante orase din regiunea Madridului. Orasul are o istorie bogata si a devenit cunoscut in intreaga lume pentru otelul de Toledo. Vom vizita o fabrica de sabii, unde vom afla mai multe despre productia unuia dintre cele mai bune si mai puternice aliaje de productie a armelor din lume. Toledo mai este supranumit si “Orasul Imperial” deoarece aici Carol al V-lea a avut curtea. Orasul a avut o istorie tumultoasa, incepand inca din antichitate, cand a fost cucerit de Imperiul Roman, dupa caderea Imperiului Roman de Apus, acesta a fost capitala statului vizigot din peninsula Iberica, dupa aceea a fost cucerit de arabi, cunoscand un declin puternic si a fost recucerit de crestini in 1075. Urme ale acestei istorii bogate se gasesc la orice pas in oras si cu siguranta veti afla mai multe o data ce veti ajunge in Toledo.
Minim 25 platitori, include intrare la Palatul Regal, vizitare cu ghid local, excursie cu autocarul la Toledo.
Escorial si Segovia
80 euro/ persoana
El Escorial este un complex de palate si manastiri aflat la 45 de km nord de Madrid, una dintre cele mai importante locatii din Spania. Manastirea este situata la poalele muntelui Abantos din muntii Sierra de Guadarrama si a fost construita din ordinul lui Filip al II-lea ca sa comemoreze victoria spaniolilor in batalia de la San Quentin 10 august 1557 asupra trupelor lui Henric II regele Frantei. Constructia manastirii a inceput in 1563 si terminata in 1584. In interior cuprinde: Palatul lui Filip al II-lea, Palatul Borbonilor, Bazilica, Conventul, Muzeul, Biblioteca regala, Colegiul, Seminarul, Spitalul muncitorilor si Botica. Segovia este o localitate pitoreasca din Castilia. Orasul este renumit pentru apeductul care strabate centrul orasului. Apeductul din Segovia este unul din monumentele cele mai importante pastrate din perioada romana pe peninsula iberica. Construit probabil in sec.I-II d.C., apeductul aducea apa izvorului Fuenfria in oras.
Minim 25 platitori, intrare la El Escorial inclusa

Rezerva acum!