FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Circuite avion
Circuit Piata de Craciun Paris 2021

Date plecare: 27.11.2021
Circuit cu avionul, 5 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 490 euro/persoana (taxele de aeroport si servicii incluse)

Program

Ziua 1. 27.11.2021. Bucuresti - Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-Otopeni, ora 04:00 pentru imbarcare la zborul Companiei Air France cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire in Paris la ora 08:25. Transfer in oras si Tur panoramic de oras Paris. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei, aici vom putea admira: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun de pe Champs Elysees impreuna cu insotitorul de grup, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard impodobit cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cazare hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

Ziua 2. 28.11.2021. Paris pietele de Craciun

Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele Piete de Craciun din Paris. Vom incepe cu Piata de Craciun de pe Ile de la Cite, de langa Catedrala Notre Dame. Aici vom vedea obiecte de artizanat frantuzesc : ceramica, bijuterii, feronerie de arta, obiecte in piele s.a De aici vom porni sa descoperim numeroasele gusturi si arome din Piata de Craciun de la Saint Germain des Pres. Vom continua turul nostru spre la Piata de Craciun din Quartier des Halles. Dupa-amiaza ne vom deplasa in peisajul urban modern al celui mare pol economic al Frantei, cartierul La Defense. Aici vom vizita Piata de Craciun, cu o suprafata de peste 10.000 m² si o multitudine de decoratii festive, cea mai mare din regiunea Ile de France. Cazare hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

Ziua 3. 29.11.2021. Paris - Versailles

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Versailles, la palatul lui Ludovic al XIV-lea, situat la 17 km de Paris. Aici vom vedea principalele atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, deplasare la Turnul Eiffel - luminat si imbracat in haine de sarbatoare.
BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

Ziua 4. 30.11.2021. Paris - Valea Loarei

Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau pe raul Cher, construit in secolul al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici si castelul Amboise, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare hotel The Originals Paris Maison Montmartre 4* sau similar.

Ziua 5. 01.12.2021. Paris - Bucuresti

Mic dejun. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Place du Tertre. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru vizitarea Muzeului Louvre. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly - renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France catre Bucuresti. Decolare la ora 19:00; aterizare in Bucuresti la ora 22:50.

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Pentru un grup de 20 - 24 persoane, pretul se majoreaza cu 38 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
27.11.2021 490 Euro

Suplimente, reduceri

Tarif camera single: 500 euro;
Copil sub 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 210 euro.

Servicii incluse

• Bilete de avion pentru zbor direct Bucuresti - Paris - Bucuresti, Compania Air France ce includ: un bagaj de cala (max. 23 kg) si un bagaj de mana;
• Cazare 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 4* in Paris;
• Tur de oras panoramic al Parisului;
• Bonus: Croaziera pe Sena;
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup;
• Vizitarea Pietelor de Craciun din Paris cu insotitorul de grup;
• Insotitor roman de grup;
• Taxele de aeroport si de servicii.

Nu sunt incluse

• Taxa de oras: 1,65 Euro/persoana/noapte (se achita individual la receptia hotelului);
• asigurarea medicala;
• asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
• intrarile la obiectivele turistice;
• excursiile optionale.

Orar de zbor

Bucuresti - Paris: 06:00 - 08:25 (durata: 3h 25min)
Paris - Bucuresti: 19:00 - 22:50 (durata 2h 50min)
Transferuri gratuite la aeroportul Otopeni din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti.

Compania

Air France

Excursii optionale

Palatul Versailles
50 euro/persoana
Daca vizitati Parisul, nu trebuie sa ratati si Palatul Versailles. Timp de 100 de ani, acesta a fost resedinta ultimilror regi ai Frantei de dinainte de Revolutia Franceza. Palatul este construit de regele Ludovic al XIV-lea se gaseste la aproximativ 20 de km de centrul Parisului. El a ajuns cunoscut datorita camerelor luxoase si gradinilor gigantice. Dintre acestea, cea mai cunoscuta este Sala Oglinzilor, o incapere de 70 de metri lungime. Aici se gasesc 17 oglinzi gigantice amplasate pe peretele interior al salii, in dreptul fiecarei ferestre pentru a reflecta gradinile. Sala a fost folosita pentru evenimente grandioase in trecut, precum casatorii regale, tratate de pace si petreceri regale. Ea este locul unde in secolul al XIX-lea a luat fiinta Imperiul German si tot aici a avut loc semnarea tratatului care a pus capat Primului Razboi Mondial. Aceasta camera este exemplul perfect pentru viata luxoasa pe care o traiau membrii familiei regale franceze. Palatul a include pe langa aceasta camera apartamentele regale, opera regala (construita din lemn) si capela regala. Gradinile reprezinta de asemenea un aspect al complexului Versailles pe care cu siguranta o sa doriti sa il vizitati. Gradinile au fost proiectate in secolul al XVII-lea pentru a evoca “La grande perspective”, un peisaj ce pare natural. Principalele atractii ale gradinilor din apropierea palatului acestora sunt fantanile, dintre care cea mai importanta este fantana lui Neptun, o adevarata bijuterie arhitecturala, cu o sumedenie de statui fiecare din ele unica. O alta priveliste impresionanta in gradinile palatului Versailles este reprezentata de Grand Canal, un canal construit in forma de cruce, ce are o lungime totala de arpoape 3 km. Pe acesta se gaseste o sumedenie de barci pe care le puteti inchiria pentru o scurta plimbare. Palatul Versailles este alaturi de Ermitajul din Sankt Petersburg, Schonbrunn din Viena si Buckingham din Londra este unul din palatele care trebuie vizitate din Europa.
Vom fi transferati cu autocarul spre Versailles. Aici vom vedea Palatul Regal si Palatul Trianon si vom vizita gradinile palatului (intrarea este libera), dupa aceea vom avea timp liber la dispozitie pentru vizitarea palatului si/sau a gradinilor (Biletul de intrare in palat - 18 euro/adult, cetatenii UE sub 26 de ani au intrarea Gratuita). Excursia dureaza aproximativ 3-4 ore.
Include: rezervare si bilet intrare castel, bilet RER, ghid insotitor;
Excursie Valea Loirei
110 euro/persoana
Valea Loarei este un adevarat taram de basm, aici va veti gasi in centrul unui pesiaj presarat cu localitati pitoresti si castele romantice. Aceasta a fost un centru important pentru nobilimea franceza inca din evul mediu. In prezent aceasta, alaturi de Paris si de Coasta de Azur, valea Loarei este una dintre principalele zone turistice din Franta. Multe dintre castelele de aici au povesti mai mult sau mai putin reale despre constructia lor sau despre rezidentii vestiti ai acestora. Unul dintre acestea este castelul Chenonceau denumit si castelul femeilor, datorita celor 6 rezidente care si-au pus amprenta asupra aspectului de astazi al palatului si gradilior lui. Castelul este unul dintre cele mai cunoscute din regiunea Loarei, el este construit deasupra raului Cher, in albia acestuia. El are aspectul unui pod care leaga cele doua maluri. In interiorul acestuia pot fi admirate camera Caterinei de Medici, regina Frantei, care s-a retras aici dupa moartea sotului ei, camera celor 5 regine, unde in timpul Caterinei de Medici au fost cazate 5 regine, inrudite cu aceasta si camera neagra, decorata de Luiza de Lorraine in urma mortii sotului ei Heric al III-lea al Frantei. In gradinile acestui castel va veti putea bucura de liniste. Castelul Amboise este amplasat in localitatea omonima si a fost una dintre resedintele regilor Frantei inca din secolul al XV-lea. Pe parcursul vremii mai multe personalitati renascentiste au fost cazate aici, cel mai important fiind Leonardo Da Vinci, care a murit aici. In prezent poate fi vizitat mormantul lui Da Vinci. Tot aici puteti admira un peisaj minunat deasupra vaii fluviului Loara. In spatele acestui castel se gaseste un parc inspirat de gradinile castelelor italiene. Castelul Blois este situat in centrul orasului Blois si este unul dintre cele mai mari si mai impresionante castele de pe valea Loarei. El a fost ridicat in secolul XIII si pastreaza inca si astazi o importanta colectie de arta si obiecte de pe parcursul secolelor. El a fost primul castel ridicat la rang de monument din regiunea vaii Loarei si a devenit un exemplu pentru celelalte.
Vom pleca dimineata cu atocarul de la hotelul din Paris catre Valea Loarei. Vom vizita castelele: Chenonceaux, Amboise si Blois. Prima oara vom opri la Castelul Chenonceaux pe care il vom vizta pentru o ora. Bilet de intrare - 15 euro/adult, 12 euro/studenti si copii sub 7 ani . Vom continua cu Castelul Amboise. Bilet de intrare - 13.10 euro/adult, 11.30 euro/student si 9 euro pentru copii 7-18 ani. Ultimul palat pe care il vom vizita este Castelul Blois, localizat in centrul orasului Blois. Bilet de intrare - 12 euro/adult, 6.50 euro/copil 6-17 ani. Turul acestui castel dureaza aproximativ 1:30 ore. Excursia dureaza aproximativ 9 ore. Seara ne vom intoarce in Paris.
Pretul include : transport autocar, bilete intrare doua castele, ghid insotitor.

Rezerva acum!