Circuite avion
Circuit Piata de Craciun Paris 2020 - 2021

Date plecare: 01.12.2020
Circuit cu avionul, 5 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota
Tarif: 340 Euro/persoana

Program

Ziua 1: Bucuresti - Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-Otopeni, ora 04:05 pentru imbarcare la zborul Companiei Air France cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:05. Sosire in Paris la ora 08:30. Transfer in oras si Tur panoramic de oras Paris. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei, aici vom putea admira: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Spre seara, vizitarea Pietei de Craciun de pe Champs Elysees impreuna cu insotitorul de grup, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard impodobit cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cazare hotel Ibis 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Ibis Berthier) sau similar.

Ziua 2: Paris pietele de Craciun

Mic dejun. Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele Piete de Craciun din Paris.Vom incepe cu Piata de Craciun de pe Ile de la Cite, de langa Catedrala Notre Dame. Aici vom vedea obiecte de artizanat frantuzesc : ceramica, bijuterii, feronerie de arta, obiecte in piele s.a De aici vom porni sa descoperim numeroasele gusturi si arome din Piata de Craciun de la Saint Germain des Pres. Vom continua turul nostru spre la Piata de Craciun din Quartier des Halles. Dupa-amiaza ne vom deplasa in peisajul urban modern al celui mare pol economic al Frantei, cartierul La Defense. Aici vom vizita Piata de Craciun, cu o suprafata de peste 10.000 m⊃2; si o multitudine de decoratii festive, cea mai mare din regiunea Ile de France. Cazare hotel Ibis 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar.

Ziua 3: Paris - Versailles

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Versailles, la palatul lui Ludovic al XIV-lea, situat la 17 km de Paris. Aici vom vedea principalele atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, deplasare la Turnul Eiffel - luminat si imbracat in haine de sarbatoare. BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare hotel Ibis 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar.

Ziua 4: Paris - Valea Loarei

Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau pe raul Cher, construit in secolul al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici si castelul Amboise, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare hotel Ibis 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar.

Ziua 5: Paris - Bucuresti

Mic dejun. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Place du Tertre. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru vizitarea Muzeului Louvre. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly - renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France catre Bucuresti. Decolare la ora 18:20; aterizare in Bucuresti la ora 22:10.

Informatii utile

• Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport simplu electronic sau temporar valabil; toti copiii au nevoie de pasaport.
• Acest program nu necesita obtinerea vizei turistice de catre cetatenii romani.
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
• Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare.
• Pentru partaj se va solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana, de acelasi sex dispusa sa participe la excursie partaj. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
• Grupul minim de 25 de persoane.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
• Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 6 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii.
• In situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.
• Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie.
• Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
• Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
• TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri.
• Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
• Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
• Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Tour Operator, iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• Daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.

Tarife

Data plecare Tarif
01.12.2020 340 Euro

Suplimente, reduceri

A treia persoana in camera dubla cu pat suplimentar 340 euro;
Copil sub 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 199 euro.;

Servicii incluse

• Bilete de avion pentru zbor direct Bucuresti - Paris - Bucuresti, Compania Air France ce includ: un bagaj de cala (max. 23 kg) si un bagaj de mana;
• Cazare 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar Paris;
• Tur de oras panoramic al Parisului;
• Bonus: Croaziera pe Sena;
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup;
• Vizitarea Pietelor de Craciun din Paris cu insotitorul de grup;
• Insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse

• Taxele de aeroport si de servicii: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare);
• Taxa de oras: 1,65 Euro/persoana/noapte (se achita individual la receptia hotelului);
• asigurarea medicala;
• asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
• intrarile la obiectivele turistice;
• excursiile optionale.

Observatii

• Tarifele afisate sunt valabile la data publicarii ofertelor. Pot suferi modificari in orice moment.
• Tarifele speciale sunt valabile in limita locurilor disponibile si nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.

Orar de zbor

Bucuresti - Paris: 06:05 - 08:30 (durata: 3h 25min)
Paris - Bucuresti: 18:20 - 22:10 (durata 2h 50min)
Transferuri gratuite la aeroportul Otopeni din: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti.

Compania

Air France

Excursii optionale

Excursie la castelul Versailles
50 euro/persoana
Pretul include: rezervare si bilet intrare castel, bilet RER, ghid insotitor;
Excursie pe valea Loirei
110 euro/persoana
Pretul include : transport autocar, bilete intrare doua castele, ghid insotitor.

Rezerva acum!