×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Circuite avion
Circuit Revelion 2022 Sri Lanka

Itinerariu: Colombo - Wadduwa - Yala - Nuwara Eliya - Kandy - Matale - Dambulla - Sigiriya - Negombo-
Date plecare: 29.12.2021
Circuit cu avionul, 14 zile

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif 1790 euro/persoana

Program

Ziua 1 (29.12.2021): Bucuresti - Doha

Intalnire cu ghidulla aeroportul Otopeni, la ora 14:30, in fata ghiseului de imbarcare al companiei Qatar Airways. Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (16:50 - 22:30).

Ziua 2 (30.12.2021): Doha - Colombo

Din Doha vom pleca spre Colombo cu zborul QR 664 (01:30 - 08:35). Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel pentru cazare. Dejun si timp liber pentru odihna si relaxare la hotel. Cina si cazare la Hotel Movenpick 5* superior room sau similar.

Ziua 3 (31.12.2021): Colombo - Wadduwa

Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur panoramic al orasului Colombo care va include una dintre cele cateva biserici crestine, Biserica Olandeza in Wolfendaal, Fortul, Cinnamon Gardens, fostul centru administrativ britanic si garnizoana, Moscheea Davatagaha, un templu budist, un templu hindus, zona comerciala a orasului cu Pettah Bazar, Universitatea si Piata Independentei. Ne vom indrepta apoi spre Wadduwa, cunoscuta statiune de plaja la Oceanul Indian. Cazare la Hotel The Blue Water 5*. Timp liber la dispozitie pentru plaja, relaxare sau excursii optionale. Cina festiva de Revelion organizata in cadrul hotelului.

Ziua 4 (01.01.2022): Wadduwa

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, relaxare sau excursii optionale. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 (02.01.2022): Wadduwa

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, relaxare sau excursii optionale. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 6 (03.01.2022): Wadduwa - Galle - Yala

Mic dejun. Deplasare spre Galle, cel de-al patrulea mare oras al insulei, dupa Colombo, Kandy si Jaffna, resedinta administrativa a regiunii sudice. Vom vedea Fortul Galle, considerat a fi cea mai mare fortareata construita de europeni in Asia, dupa care vom strabate pietonal stradutele acestuia, pentru a descoperi linistea ce se ascunde intre zidurile solide, arhitectura deosebita, muzeele, bisericile si pietele ce pulseaza in fiecare zi la amiaza. Plecare spre Yala pentru cina si cazare la Hotel Jetwing Yala 4*+ superior room sau similar.

Ziua 7 (04.01.2022): Yala - Parcul National Yala - Nuwara Eliya

Mic dejun la pachet. Ne vom indrepta spre Parcul National Yala, al doilea ca marime din Sri Lanka, fiind cel mai vizitat din tara. Amenajat in anul 1900, acesta se intinde pe o suprafata totala de 979 km². Vom face un jeep safari in parcul care adaposteste 44 de specii de mamifere si 215 specii de pasari. Ne vom indrepta apoi spre Nuwara Eliya, pe traseu facand o scurta oprire la Cascada Ravana. Odata ajunsi in Nuwara Eliya, orasel situat la o altitudine de 2000 m deasupra nivelului marii, celebru pentru intinsele plantatii de ceai, vom face un tur panoramic. Cina si cazare la Hotel Araliya Green Hills 4* deluxe room au similar.

Ziua 8 (05.01.2022): Nuwara Eliya - Kandy

Mic dejun. In aceasta zi ne vom indrepta spre Kandy, ultima capitala a regilor sinhalezi, unde anual are loc procesiunea Perahera. Pe parcursul calatoriei vom vizita o plantatie si o fabrica de ceai, unde doritorii vor putea participa la recoltarea ceaiului dar si la o degustare a faimosului ceai de Ceylon. Dupa aceasta experienta unica, vom continua spre legendara cetate Kandy, unde vom vizita Templul Dintelui Sacru, ce adaposteste dintele lui Buddha. Relicva a devenit in timp foarte pretuita in Sri Lanka si in lumea budista, in prezent fiind considerata cea mai pretioasa relicva a locului. Cina si cazare la Hotel Cinnamon Citadel 4* superior room sau similar.

Ziua 9 (06.01.2022): Peradeniya

Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Peradeniya, unde vom vizita Gradinile Botanice Regale. Acestea se intind pe o suprafata de 147 de acri, pe malul raului Mahaweli si prezinta o diversitate impresionanta de copaci, plante, condimente si flori exotice, orhideele fiind cele mai admirate. Intoarcere in Kandy pentru a vizita un centru de artizanat si muzeul pietrelor pretioase. Cina si cazare la Hotel Cinnamon Citadel 4*.

Ziua 10 (07.01.2022): Kandy - Matale - Dambulla

Mic dejun. Programul zilei ne va duce la Matale, unde vom vizita o gradina de condimente si mirodenii. Aici vom descoperi secretele cultivarii si prelucrarii condimentelor si mirodeniilor folosite in rafinata bucatarie indiana. Ne vom indrepta apoi catre Dambulla, unde vom vizita cel mai mare si mai bine conservat complex de pesteri din Sri Lanka, Pestera Templu din Dambulla, cunoscut si sub numele de Templul de Aur al orasului Dambulla. Intregul ansamblu gazduieste 153 de statui si picturi murale.In continuarea zilei ne vom deplasa spre Dambulla pentru cina si cazare la Hotel Cinnamon Lodge 5* superior room sau similar.

Ziua 11 (08.01.2022): Parcul National Minneriya

Mic dejun. Dimineata vom vizita un sat traditional sri-lankez; ne vom plimba cu caruta trasa de boi, vom face o plimbare cu barca pe lac si vom vizita o casa traditionala unde ne vom bucura de un dejun specific. Ne continuam excursia spre zona central-nordica a tarii unde participam la un jeep safari in Parcul National Minneriya, binecunoscut pentru spectacolul faunei salbatice, dar mai ales pentru „Elephant Gathering”, cel mai mare loc de intalnire a peste 300 de elefanti salbatici. Elefantii salbatici pe care vom avea ocazia de a-i admira indeaproape, maimutele langur cu fata purpurie, macacii, diversele specii de caprioare si cu putin noroc chiar leoparzii, ne vor incanta cu siguranta. Intoarcere la hotelul din Dambulla pentru cina si cazare.

Ziua 12 (09.01.2022): Dambulla - Sigiriya - Negombo

Mic dejun. Vom incepe aceasta zi cu vizitarea Complexului de la Sigiriya, denumit si “Fortareata Cerului”. Fortareata face parte dintr-un complex urban antic, care se intindea pe o suprafata de aprox. 70 ha si care cuprindea o multime de temple si gradini. Citadela se ridica pe Stanca Leului unde doritorii pot ajunge dupa parcurgerea a aprox. 1.200 de trepte, denumire datorata prezentei unui impunator leu la intrarea in fortareata. Plecare spre Negombo pentru cina si cazare la Hotel Jetwing Blue 5* deluxe room sau similar 5*.

Ziua 13 (10.01.2022): Negombo - Colombo - Doha

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Colombo pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 665 (10:20 - 12:50), de unde vom pleca spre Bucuresti cu zborul QR 219 (01:40 - 05:50).

Ziua 14 (11.01.2022): Doha - Bucuresti

Sosire la Bucuresti la ora 05:50.

Informatii utile

• Grup minim 15 persoane.
• Oferta turistica este parte integranta din contract.
• Acte necesare: pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii.
• Informarea de plecare ce contine numele hotelurilor confirmate, ora plecarii, numarul de telefon al ghidului se vor transmite cu 2 zile inainte de plecare.
• Alocarea locurilor in avion se face la biroul de check-in. Locurile in autocarul/microbuzul de la destinatie se vor ocupa in functie de ordinea inscrierilor, ghidul roman va striga lista.
• Persoanele care calatoresc singure pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, se va achita diferenta de single.
• Agentia poate inlocui hotelurile mentionate in program, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi, cu 2 zile inainte de data calatoriei. Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata, conform standardelor proprii si normelor in vigoare din tarile respective.
• Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii. Tarifele recomandate vor fi transmise cu minimum 2 zile inainte de data plecarii.
• Agentia foloseste in circuitele pe care le organizeaza ghizi romani autorizati. Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in tarile proprii. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar. Ghizii locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, pot fi contractati contra cost, urmand ca ghidul roman sa efectueze traducerea.
• Anumite hoteluri isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o copie a cartii de credit personale, drept garantie pentru cheltuieli suplimentare (minibar, seif, prejudicii aduse hotelului, etc), suma ce urmeaza a fi rambursata la plecare. De asemenea, in anumite destinatii, se solicita taxe de oras/statiune. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (informativ 2-6 euro/persoana/noapte).
• Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite).
• Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions (daca trebuie test PCR sau nu, orice alta informatie importanta).
• Informatii despre posibilitati de efectuare TEST PCR COVID-19 puteti gasi pe site-ul nostru: (vezi detalii).

Tarife

Data plecare Tarif
29.12.2021 1790 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 630 euro;

Servicii incluse

• Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Doha - Colombo si retur cu compania Qatar Airways;;
• Transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat;
• 11 nopti de cazare in Sri Lanka in hoteluri de 5* si 4*;
• Mesele mentionate in program: 11 mic dejunuri, 2 dejunuri si 10 cine;
• Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program;
• Taxe de intrare la obiectivele mentionate in program;
• Tur de oras cu ghid local in Colombo;
• Tur pietonal in Galle si vizitarea Fortului Galle;
• Jeep safari in Parcul National Yala;
• Vizita la o fabrica si plantatie de ceai;
• Vizitarea Templului Dintelui Sacru din Kandy;
• Vizita in Gradina Botanica din Peradeniya;
• Vizitarea unei gradini de condimente si mirodenii in Matale;
• Vizitarea Templului Stancii de la Dambulla;
• Jeep safari in Parcul National Mineriya;
• Vizitarea Complexului de la Sigiriya;
• Ghizi locali;
• Conducator roman de grup;
• Bonus pa minerala - 2 sticle de persoana pe zi (in timpul turului), echipament personal de igiena - Covid 19 si suvenir la plecare.

Nu sunt incluse

• Taxele de aeroport, aprox. 495 euro/pers., care se platesc odata cu excursia;
• Taxa de viza, 40 euro/pers. care se obtine on-line (se achita la inscriere);
• Taxa 2 teste PCR Covid19: 80 usd/pers. (se achita in agentie);
• Asigurare medicala obligatorie, 12 usd/pers. (se achita in agentie);
• Taxele de oras care se vor achita personal la receptia hotelurilor;
• Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
• Cina Festiva de Revelion la hotel: 140 euro/pers.;
• Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.;
• Bacsisuri: 40 euro/pers., pentru ghizi si soferi, mai putin pt. bagajisti.

Orar de zbor

• 29.12.2021 QR222/ QR662Bucuresti 16:50 - Doha 22:30 / 30.12.2021 Doha 01:30 - Colombo 08:35
• 10.01.2022 QR673/ QR219 Colombo 10:20 - Doha 12:50 / 11.01.2022 Doha 01:40 - Bucuresti 05:50
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Qatar Airways

Rezerva acum!