Circuite avion
Circuit Spania - Franta - Maroc - Gibraltar 2020

Itinerariu: Bucuresti - Paris - Malaga - Algeciras - Tanger - Rabat - Casablanca - Marrakech - Ouarzazate - Meknes - Fez - Meknes - Algeciras - Malaga - Gibraltar - Malaga - Bucuresti
Date plecare: 17.06.2020
Circuit cu avionul, 8 zile
   5 / 5 din 1 voturi | Acorda o nota

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarif: 799 euro/persoana

Program

Ziua 1. Bucuresti - Paris - Malaga - Algeciras

Ora 04:00 - intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Malaga via Paris.
Ora 06:05 - decolare catre Paris, sosire in Paris la ora 08:20. Timp liber la dispozitie sau optional tur panoramic de Paris - Montmartre, Bazilica Sacre Coeur, Place de la Republique, Opera, Muzeul Louvre, Catedrala Notre-Dame, Cartierul Latin, Domul Invalizilor, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Madeleine, Champs Elysee, Palatul Elisee, Arcul de Triumf, Trocadero, Turnul Eiffel.
La ora 13:00, plecare din Paris catre Malaga. Aterizare la Malaga la ora 15:35. Transfer la hotel in zona Algeciras.

Ziua 2. Algeciras - Tanger - Rabat - Casablanca

Mic dejun. Transfer de la hotel in port, plecam din portul Algeciras in jurul orei 10:00 si vom ajunge in Tanger Med la ora 10:30 (diferenta de fus orar). Vom traversa stramtoarea Gibraltar, catre Tanger si ne continuam drumul pana in Rabat, capitala Marocului. In functie de trafic putem face scurte vizite si la: Palatul Regal (exterior), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Plecam spre Casablanca, unde ne cazam.

Ziua 3. Casablanca - Marrakech

Mic dejun. Vom incepe ziua cu vizita la: Moscheea Hassan al II-lea, Piata Mohamed al V-lea si Piata Natiunilor Unite. Mergem la Marrakech, unde facem un tur panoramic de oras: Moscheea Koutoubia, Palatul Bahia, plantatiile de maslini de la Menara si Piata Jamaa El Fna. Cazare in Marrakech.

Ziua 4. Marrakech - Ouarzazate, poarta Saharei

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Ouarzazate. Vom traversa Muntii Atlas, admirand peisaje pitoresti si spectaculoase si vom intra in cultura si viata localnicilor din satele berbere. Vom ajunge la Tiz-in-Tichka, localitate situata la cea mai mare altitudine din nordul Africii. Ajungem la Ouarzazate, dincolo de care se intinde desertul Sahara. Vom vizita asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout. Cazare in Marrakech.

Ziua 5. Marrakech - Meknes - Fez

Mic dejun. Plecam catre Fez cu un scurt popas in Meknes, fosta capitala imperiala. Cazare in Fez.

Ziua 6. Fez

Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Palatul Regal Dar El Makhzen, Medina medievala, Moulay Idriss, Moscheea Karaouin. Cazare in Fez, Cazare in Fez.

Ziua 7. Fez - Tanger - Algeciras

Dupa micul dejun, plecam catre Tanger pentru traversare cu feribotul spre portul Algeciras. Sosire in Spania si cazare in zona Algeciras.

Ziua 8. Algeciras - Gibraltar - Malaga - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie matinala in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic. Transfer la aeroportil Malaga, pentru zborul catre Bucuresti via Paris de la ora 16:55. Sosire in Bucuresti in jurul orei 00:50, in ziua urmatoare.

Hoteluri

• Casablanca: Imperial Casablanca Hotel & Spa 4* categoria locala, 291, Boulevard Mohamed V & Angle Rue Azilal, Ex Rond Point Shell، Casablanca 20110, Morocco, sau similar.
• Marrakesh: Hotel Hotel Marrakech House 3* categoria locala, N°1, Avenue Abdelkrim Al Khattabi lot Bouizgaren Gueliz, 40000 Marrakech, sau similar.
• Fez: Hotel Ibis 3*, Avenue Des Almohades - Place De La Gare Oncf, 30000 Fes, sau similar.
• Algeciras: Mercure Algecira 3*, Cl Malta 1 - 11204 - Algeciras - sau similar.
*Confirmarea hotelurilor se va afisa pe site cu minim 20 de zile inainte de calatorie.

Informatii utile

• Grup minim 25 persoane.
• Documente necesare calatoriei: pasaport, valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Data plecare Tarif
17.06.2020 799 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment camera single: 199 euro;
Copil sub 12 ani 599 euro cazat in camera cu 2 adulti.

Servicii incluse

• Transport avion Bucuresti - Malaga - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania Air France;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in zona Algeciras la hotel de 3*;
• 1 noapte cazare cu mic dejun in Casablanca la hotel de 4*;
• 2 nopti cazare cu mic dejun in Marrakesh la hotel de 3*;
• 2 nopti de cazare cu mic dejun in Fez la hoteluri de 3*-4*;
• Ghid local la obiectivele turistice din:Casablanca, Fez si Marrakesh;
• Transport feribot pe ruta: Algeciras - Tanger - Algeciras;
• Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz - categoria locala;
• Transferuri: aeroport - hotel - aeroport;
• Asistenta turistica in limba romana (ghid roman).

Nu sunt incluse

• Taxele de aeroport, taxa de serviciu, emitere si rezervare - 179 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere)
• Excursiile optionale;
• Biletele de intrare la obiectivele turistice (aproximativ 38 Euro/persoana - se achita la destinatie);
• Supliment demipensiune (7 cine) - 199 Euro/persoana - in cadrul hotelurilor din Maroc si restaurant locale/ hotel Spania;
• Asigurarea storno si medicala (recomandate);
• Bacsis pentru sofer si ghid, se achita local, aproximativ: 1 eur/persoana/zi pentru sofer si 2 eur/persoana/zi pentru ghid;
• Taxele de statiune se achita local, la receptiile hotelurilor.

Orar de zbor

• 17 iunie - OTP PAR : 06:05 - 08:20 / PAR - MALAGA: 13:00 - 15:35
• 24 iunie - MALAGA - PAR: 16:55 - 19:35 / PAR - OTP: 20:55 - 00:50
Orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

AIR FRANCE

Excursii optionale

Quarzazate
49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani
Include: transport local, asistenta turistica in limba romana, nu include intrari, se achita local, 10 euro de persoana(tarif informative, se poate modifica).
Plecarea in excursie va fi din Marrakech, cu autocarul in jurul orei 10:00 spre Quarzazate. Ne vom indrepta spre Muntii Atlas, admirand peisaje pitoresti si spectaculoase, si vom traversa trecatoarea Tiz-in-Tichka, situata la o altitudine de 2260 de metri deasupra nivelului marii. Pe masura ce drumul incepe sa se indrepte spre Quarzazate calatorii vor putea sa se minuneze in regiunile pre-Sahara care se afla uscate si nemiscate si varfurile tacute ale marilor Munti Atlas. Quarzazate, este un oras in sudul Marocului, si resedinta provinciei cu acelasi nume, fiind supranumit “Poarta Desertului”. Nenumaratele Kasbah din desert, munti si campii aride, vai si oaze luxuriante, palmieri si satele pe pamant rosu dau farmec acestei zone, constituind un punct de atractie turistica importanta. Vom vizita aici asezarile fortificate Taourirt si Tifoultout, declarate monumente internationale, care fac parte din Patrimoniul UNESCO. Excursia va dura aproximativ 8 ore.
Gibraltar
49 Euro/adult si 35 Euro/copil 2-12 ani
Include: transport local, insotitor de grup si bilet de intrare.
Strmtoarea Gibraltar leaga Oceanul Atlantic de Marea Mediterana si separa Spania de Maroc. Numele ei vine de la Gibraltar, care semnifica in limba araba Jebel at-Tariq, muntele lui Tariq. Excursia va incepe in jurul orei 09:00 a.m, iar turistii vor fi preluati cu autocarul de la hotel, si ne vom indrepta spre Linea de la Conception unde va trebui sa trecem granita spre Gibraltar. Odata ajunsi in Gibraltar vom urca sus pe stanca cu telecabina la peste 400 de metri altitudine si vom vizita Upper Rock, Rezervatia Naturala Gibraltar, acolo unde traiesc renumitele maimute” macaci”, o specie fara coada, de culoare maro-roscat, originare din Maroc si Alger. Chiar daca sunt animale salbatice, maimutele nu sunt agresive, din contra chiar jucause si se pot face chiar si poze cu ele. De aici din varf vom putea merge in Pestera St. Michael, o pestera naturala, de o frumusete rar intalnita, cu stalactite albe, gri sau rosii. Datorita acusticii sale, este un loc potrivit pentru spectacole de lumini si muzica. Tot aici vom vedea si locul unde se sfarseste Europa si unde se vede Africa, Europa Point, fiind cel mai sudic punct din Gibraltar si locul unde Marea Mediterana se intalneste cu Oceanul Atlantic. Dupa aproximativ 3 ore petrecute aici, vom avea timp liber la dispozitie pentru masa de pranz si cumparaturi. Excursia se va termina in jurul orei 16:00.
* Excursia la Gibraltar se va achita cu minim 22 de zile inainte de calatorie si se va confirma in frunctie de disponibilitati si fluctuatiile orarului de zbor cu minimum 20 de zile inainte de calatorie;
Tur panoramic de Paris
28 euro/persoana
Include: transport si ghid roman;
*Grup minim excursii optionale: 20 de persoane.

Rezerva acum!