INFORMARI PENTRU CALATORIE

Terenuri de golf in Balcic, Bulgaria

Sporturi si facilitati sportive

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Balcic este al treilea oras portuar bulgar ca semnificatie dupa Varna si Burgas, datorita numarului de nave mijlocii care acosteaza aici. Orasul este renumit pentru Castelul Reginei Maria a Romaniei, a Gradinei Botanice si a portului sau de iahturi. Iar in ultimii ani, el a castigat popularitate si datorita celor trei terenuri de golf construite in apropiere. Asadar, fie ca esti pasionat de natura, istorie, iahting sau golf, Balcic are o gama larga de facilitati pe care ti le poate oferi. Printre ele, si terenuri generoase de golf:

Lighthouse Golf Club & Spa Resort este o zona de lux, in care au fost proiectate case si apartamente. Ea are acces la o plaja privata, la un port, centre spa luxoase si de un teren de golf cu 18, proiectat de Ian Woosnam, precum si de un club profesional pentru pasionatii inversunati. Terenul Lighthouse este primul proiect al campionatului de golf din Bulgaria. Terenul si facilitatile sale au fost proiectate cu jucatorul in minte, astfel incat practicantii acestui sport care-si doresc sa joace pe tot parcusul anului sa-si poata optimiza experientele. Complexul dispune de un club cu o gama larga de facilitati, inclusiv de scolarizare profesionala, magazin cu echipamente profesionale, restaurant, bar si vestiare moderne. Complexul Golf Course, cuprinde „Scoala de Golf Lighthouse” de practica la sol, un buncar in zona verde si o zona adapostita.

Terenul de golf Black Sea Rama Golf se afla la 7 kilometri de Balcic si este primul complex-statiune din Bulgaria, care detine un teren de golf profesionist, de clasa mondiala, cu 18 gauri. Terenul a fost proiectat de legendarul jucator de golf Gary Player, are un milion de metri patrati si ofera o panorama impresionanta spre mare. Clubului contine toate facilitatile necesare, cum ar fi vestiare, magazine, restaurante, baruri si lounge. De asemenea, vizitaorii sunt rasfatati cu centru spa, piscina, jacuzzi, sauna, sali de masaj, dulapuri de golf, foaier, cafenea cu vedere la mare, BBQ, restaurant si un bar-lounge cu terase panoramice. Centrul de sport al terenului de golf cuprinde facilitati de fitness si echipamente forta, separate in doua camere, precum si proceduri de spa, masaj, sauna si teren de tenis.

Terenul de golf Thracian Cliffs este situat pe coasta Marii Negre, la 1.5 kilometri de plaja si la 7 kilometri de Kavarna si Balchik. Complexul dispune de un teren de golf cu 18 gauri campionat, hoteluri de 4 si 5 stele, vile, apartamente, un centru SPA, teren de golf si un club specific. Terenul de golf se intinde pe o suprafata totala de 1800 hectare, are vedere la mare si in imprejurimile sale se regasesc numeroase , cluburi, un centru comercial si un port de iahturi. Complexul a fost creat de WATG, unul dintre cei mai renumiti arhitecti din lume, astfel incat sa combine la exterior arhitectura caracteristica acestei regiuni – mai exact, constructiile din caramida, piatra si lemn, cu designul interior croit pentru a avea tot confortul modern necesar.

• Despre Balcic

• Atractii turistice in Balcic, Bulgaria

• Restaurante in Balcic, Bulgaria

• Vacante in Balcic


Rezerva acum!