INFORMARI PENTRU CALATORIE

Activitati de iarna in Borovets

Sporturi de iarna

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Borovets este o statiune de tip alpin, care a gazduit in doua runde World Cup Alpine de ski. De asemenea, statiunea este faimoasa pentru pista de biathlon, amenajata la nivel mondial, precum si pentru  pantele acoperite cu zapada din decembrie pana in aprilie. Partiile de ski au diferite niveluri de dificultate, iar pantele sunt mentinute in conditii perfecte si sunt amenajate cu marcaje internationale si pancarde in diferite limbi. Statiunea ofera scoli de ski cu instructori calificati, precum si centre de inchiriat echipamente de ski si snowboard.

Ski
Desi un paradis al incepatorilor, partiile de ki in Borovets se potrivesc si schiorilor intermediari, avansati si experti. Acestea sunt mentinute la cele mai inalte standarde internationale si sunt amenajate cu pancarte scrise in diferite limbi. Borovets Ski School este cunoscuta drept una dintre cele mai bune din Bulgaria, cu aproximativ 200 de instructori de ski.

Snowboard
Snowboarding-ul in Borovets este extrem de popular. Cu un record impresionant de zapada, zona se mandreste cu toate tipurile de trasee, de la usoare, la steeper red (intermediare) si negre (avansate), pentru practicantii mai tehnici.

Snowmobile
Pentru a experimenta magia muntelui dintr-o alta perspectiva, poti inchiria un snowmobil si sa dai drumul distractiei pe traseele usoare sau pe cele mai dificile, in functie de experienta. In general, astfel de excursii dureaza in jur de 50 de minute pana intr-o ora si sunt o adevarata aventura. Practicarea acestui sport pe timp de noapte este si ea posibila, insa multe companii organizeaza astfel de excursii doar la cerere. Snowmobilele sunt o varianta distractiva pentru untuziastii sporturilor de iarna. Le poti inchiria de la orice centru de ski din Borovets si te poti plimba nestingherit in jurul spectaculosului Munte Rila. 

• Despre Borovets

• Ce vizitam in Borovets, Bulgaria

• Activitati de vara in Borovets, Bulgaria

• Vacante in Borovets


Rezerva acum!