FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Vacante in Byala

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Byala

Situat pe coasta Marii Negre, cu o populatie de 2.330 de locuitori, orasul Byala este o mica asezare traditionala bulgara, la 50 de kilometri de Varna si la 80 de kilometri nord de Burgas. Datorita pozitiei intre Varna si Aeroportul International Burgas, aceasta mica destinatie este preferabila si usor accesibila turistilor dornici de amestecul bulgar intre vechi si nou, intr-o locatie de litoral. Faimoasa pentru plajele nisipoase, apa albastra si pentru industria infloritoare a vinului, Byala devine o zona cu mai mult potential fata de complexele rezidentiale bulgaresti, locatia sa fiind perfecta pentru o vacanta flexibila si pentru investitorii cu perspectiva.

Atractii

Pe parcursul ultimilor ani, orasul s-a dezvoltat rapid si, la ora actuala, este o destinatie de vacanta preferata de multi turisti, in special pe perioada verii datorita pozitionarii bune, a plejei de 6 kilometri lungime si intre 10 - 50 de metri latime, acoperita cu nisip foarte fin, si datorita atractiilor naturale inconjuratoare, printre care se regasesc multe plaje frumoase, unele inca virgine si necunoscute pentru majoritatea vizitatorilor. Plaja de nord a statiunii este renumita pentru lagunele si nisipul fin, alb. Plaja centrala este favorita vizitatorilor, fiind amenajata cu multe restaurante, tobogane cu apa si diferite atractii, iar plaja de sud detine singurul port de iahturi din apropiere.

Multi turisti care au vizitat statiunea compara Byala cu Riviera Franceza, cel mai probabil datorita pozitionarii sale in zona de deal, cu vederi frumoase spre mare, in special la rasaritul si la apusul soarelui. Ultimele dealuri ale Muntilor Balcani se ridica la doar 6 kilometri dus de Byala, zona oferind o combinatie unica de priveliste ce imbina muntele si marea intr-un singur tablou.  Fondata in secolul al 3-lea, Byala are istorie interesanta. Resturile unei cetati antice pot fi vizitate si astazi, iar stancile albe istorice (de unde si numele Byala - „albe”), care inconjoara plaja de nisip retrasa, este o uimire pentru arheologi, aici descoperindu-se ramasite de dinozauri.

Divertismentul exista in fiecare restaurant local. Aici poti savura peste proaspat prins de pescari si comercializat zilnic in portul de pe plaja de sud, alaturi de un vin rosu special, numit „Dimyat”. La doar 5 kilometri se intinde Obzor, orasul de coasta potrivit pentru excursii de zi sau noapte. Transportul pana acolo se poate face, fie cu o masina inchiriata, fie cu autobuzele regulate spre Varna sau cu taxiurile. Orasul Byala este foarte bine dezvoltat si inca se dezvolta. Aici vei gasi multe hoteluri nou construite, restaurante, case private, resorturi si alte atractii, statiunea avand potentialul de a deveni unul dintre cele mai dorite locuri de vacanta si investitii business.

Rezerva acum!