FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Vacante in Kiten

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Kiten

Kiten este un oras micut, situat la 55 km de Burgas. Este construit intre doua golfuri, pe peninsula Urdoviza si este una dintre cele mai modeste statiuni ale litoralului bulgaresc.
Statiunea Kiten ofera cazare in cateva hoteluri si vile de 2, 3 si 4 stele. Multe dintre ele sunt inconjurate de spatiu verde, au piscina, locuri de joaca pentru copii, sali de fitness, restaurante si baruri. Preturile practicate sunt in general mici.
In Kiten sunt doua plaje, Atliman si Urdoviza, una in zona de sud si una in partea de nord a statiunii, ambele destul de linistite. Nisipul este fin, iar de la tarmul marii se pot inchiria hidrobiciclete si skijet-uri. Pe plaja este amenajat un teren de volei si cateva jocuri pentru copii. Se pot inchiria sezlonguri si umbrelute. In statiune exista cateva terenuri de tenis si fotbal, o herghelie care ofera cursuri de echitatie, sali de internet, un cinema in aer liber si cateva discoteci.
Restaurantele servesc preparate bulgaresti, turcesti si rusesti, unele dintre ele au amenajate terase in aer liber. Gustari se pot servi si la fast-food-uri.
Din Kiten se pot face excursii in orasele si statiunile inconjuratoare. De asemenea statiunea dispune de un mic port, de unde se pot lua ambarcatiuni ce fac legatura pe mare cu Primorsko, Lozenetz, Tsarevo.

Rezerva acum!