×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Sunny Day

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Sunny Day

Sunny Day este o statiune bulgareasca de litoral, situata la 10 kilometri nord-est de Varna, la capatul unui golf pitoresc izolat si dotat cu plaje cu nisip fin, la 8 kilometri de Nisipurile de Aur si in imediata apropiere a primei statiuni bulgare de coasta – St. Constantin & Elena. Sunny Day este o oaza de liniste, într-un golf adapostit, cu un minunat parc natural, o mare curata, plaje cu nisip auriu si izvoare minerale. Este o statiune preferata de familii si de toti cei care isi ce doresc o vacanta linistita, pe malul marii.

Atractii

Plaja statiunii are un kilometru lungime si o latime ce variaza intre 20 si 80 de metri, iar toate hotelurile au fost construite de-a lungul acesteia. Este o statiune de relaxare, in mijlocul naturii, dar care ofera si numeroase posibilitati de distractie. Temperatura medie in timpul verii este de in jur de 26 de grade C, iar cea a apei de 24 de grade C.  Statiunea are 5 restaurante care servesc mancare traditionala si meniuri europene, cafenele, discoteci si 2 centre Spa foarte bine amenajate, care ofera peste 100 de tratamente si proceduri (tratamente cu noroi, aromaterpie, reflexoterapie, tarapie cu laser, solar, tratamente cosmetice, baie de aburi, sauna, piscine cu apa minerala, etc), toate realizate de personal cu inalta calificare.

Pe langa acestea, statiunea ofera o mare calma cu fund de nisip, care devine treptat mai profunda, un parc natural cu specii rare de arbori si izvoare cu ape minerale curative, ale caror temperaturi ajung la 45 °С si ale caror beneficii includ continut redus de minerale redus, hipertermica, hidrocarbura, urme de calciu, sodiu, magneziu, sulfuri si cloruri. In nordul statiunii exista si un doc de iahturi, care poate gazdui 17 ambarcatiuni, iar in imprejurimile acestuia vei gasi numeroase oportunitati pentru activitati de interior si în aer liber - terenuri de tenis, bazine de înot, scufundari, tenis de masa si multe altele.

Iar daca esti un pasionat de istorie, arheologie si drumetii, Sunny Day iti deschide calea nu doar spre plaja, mare si restaurante traditionale, ci si spre atractii turistice culturale, pe care le gasesti atat in cadrul statiunii, cat si in imprejurimile sale. Printre cele mai importante atractii turistice din Sunny Day se afla Palatul din Balchik, Biserica Sf. Nikola, Delfinariul din Varna si Parcul acvatic Aquapolis. 

 

Rezerva acum!