INFORMARI PENTRU CALATORIE

Obiective turistice Sunny Day

Atractii din imprejurimi

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Parcul acvatic Aquapolis
Se afla in vestul statiunii Nisipurile de Aur, in mijlocul unei paduri ce leaga partea vestica a statiunii si drumul principal ce uneste majoritatea statiunilor bulgaresti de litoral. Parcul acvatic Aquapolis este primul aqua parc construit in Bulgaria, considerat unul dintre cele mai mari din tara. El are o tematica aparte, cu influente mediteraneene puternice, imbinate cu elemente traditionale zonale. Parcul acvatic Aquapolis are trei zone distincte: pentru adulti, pentru copii si zona Extreme.

In zona adultulor vei gasi o piscina de mari dimensiuni, alaturi de cateva restaurante si baruri, in zona copiilor se afla o mare varietate de atractii de apa, printre care o piscina cu un dragon, mini broaste testoase si mici dinozauri cu dizpozitive de aruncare a apei, iar in zona Extreme se da startul nebuniei! Ai o multime de tobogane, printre cele mai renumite fiind Wild River, Niagara, Black Hole, Slalom si Kamikaze, aceasta arie fiind dedicata iubitorilor de adrenalina. Parcul are peste 150 de angajati, printre care si 30 de salvamari. El este deschis in fiecare zi de vara, intre orele 10.00 si 19.00.

Delfinariu Varna
Situat in mijlocul unui peisaj verde, in partea nordica a parcului Gradina Marii, Delfinariul Varna este o atractie unica, ce nu merita ratata. Cladirea sa are fatade din sticla si aluminiu, fiind conceputa ca o structura tridimensionala, in forma unui cub de sticla cu laturi de 30 metri si 14 metri inaltime. Delfinariul are trei amfiteatre de vizionare, cu o capacitate de 1.200 de persoane, si detine sisteme moderne pentru intretinerea delfinilor. Piscina in care traiesc delfinii are 15 x 12 metri si 6 metri adancime. Alaturi de ea, se afla o alta piscina mai mica, de aproximativ 3 metri adancime, datorita careia delfinii beneficiaza de mai mult spatiu de odihna.

Situl arheologic Beglik Tash
Se afla in apropierea statiunii Primorsko si are o mare valoare istorica. Beglik Tash este un sanctuar Tracic, format din blocuri monolitice prin intarirea magmei, ca urmare a unor eruptii vulcanice. Aceste blocuri au fost sculptate de un trib tracic cunoscut ca „Esti", in scopul de a forma un sanctuar, un loc de rugaciune inchinat Soarelui. El a fost transformat de-a lungul timpului intr-un muzeu in aer liber, intretinut astazi de muzeul de istorie Bourgas.

Poti ajunge aici cu masina inchiriata, luand-o pe drumul spre Perla Residence, imediat dupa intrarea in Primorsko. Inainte de Perla Residence, vireaza la stanga pe un drum asfaltat, care te duce in rezervatia Ropotamo. La 3 - 5 kilometri, vei ajunge intr-o parcare improvizata, de unde trebuie sa o iei la pas aproximativ 500 de metri, pe o poteca nepietruita.

• Despre Sunny Day

• Vacante in Sunny Day


Rezerva acum!