FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Viata de noapte in Mykonos

Cluburi si baruri

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Mykonos este exclusivist! Nu a devenit accidental una dintre cele mai dorite destinatii din lume. Stilul de viata cosmopolit, viata de noapte sofisticata si comorile istorice din apropiatul Delos, plus satele traditionale si frumusetea marcanta formeaza reteta perfecta pentru o vacanta de neuitat. Fara doar si poate, Mykonos este insula numarul unu din Ciclade pentru caracterul cosmopolit, viata de noapte agitata si spiritul liber al oamenilor. Vei gasi nebunie in centrul orasului si romantism din plin in Mica Venetie, unde vei savura cateva cocktailuri in acorduri muzicale grecesti, in unul dintre barurile ambientale care te pregatesc pentru petrecerea nocturna.

Printre ele, barul Caprice este clasic, oferind privelisti uimitoare ale apusului de soare oglindit in apa, iar Galleraki (Mica Galerie foto) este unul dintre barurile cu ambient poetic, artistic. Inaintand, de-a lungul portului, chiar langa Biserica Paraportiani, vei descoperi barul local Kastro, incadrat in peisaje ametitoare pe inserat, iar langa port este Nine Muses „specializata” in distracție tipic greceasca. In cealalta parte a portului vechi vei descoperi privelisti superbe la porturile de agrement si la Chora, El Pecado fiind unul dintre barurile „must go”. Deasupra acestuia, cu o vedere panoramica asupra Marii Egee, se afla simpaticul bar Oniro. Acesta se aflape drumul spre Tourlos si este usor accesibil.

Plin cu energie, centrul Mykonos este zona distractiei nocturne, unde s-au adunat o baruri de toate tipurile, de la baruri de travestiti, tehno si pana la baruri cu muzica rock. Pierro's, din mica piata aglomerata a Ag. Kyriaki, a fost primul bar de gay deschis pe insula, iar celebrele Manto si Ikaros sunt in aceeasi zona, unul langa celalalt.In Spacedance Experience, din piata Lakka, poti petrece non-stop pana la orele diminetii si diversi DJ si o agenda prina de evenimente. Pe strada centrala Matoyanni sunt mai multe baruri must-see cum ar fi Anchor (Agyra), Egli, Astra, Argo si Celebrities, care atrag un public diversificat, de la celebritati si pana la excursionisti.

Cavo Paradiso, construit pe o stanca deasupra Paradise Beach ca un teatru care se extinde asupra peisajului extraordinar, este un club de noapte unic, lider in tendințele turistice inca din 1993, cand a fost prima oara deschis. Acesta este clubul cu care majoritatea incheie seara nebuna, avand o gama impresionanta de oaspeti. Petrecere nebuna pana in zorii zilei, pe nisipul fierbinte Paradise Beach gasesti la Tropicana, iar inParaga Beach,barul Kalua echilibreaza situatia tot cu o petercere pe plaja, insa intr-o atmosfera ceva mai retrasa. Liderul vietii de noapte din Mykojos este Skandinavian Bars – Disco, punctul de intalnire al insulei. Deschis inca 1978, clubul este de reuniune al prietenilor sau unde iti faci unii noi!

Varietatea de cocktailuri ieftine si alte bauturi locale si internationale, plus o zona usor accesibila precum orasul Mykonos, a ajutat la crearea unei vieti de noapte intense si extrem de distractive. Insula este destinatia de vacanta in care distractia este pe gustul tuturor, indiferent de varsta, orientarea sexuala, tara din care provii sau bugetul pe care il ai. Daca vrei relaxare, amiaza ai la indemana o multime de posibilitati, iar daca vrei distractie nebuna, noaptea capitala si multe alte orase ale insulei deschid portile cluburilor de noapte si petrec in voie pana la orele diminetii.

• Despre Mykonos

• Obiective turistice in Mykonos

• Plaje in Mykonos

• Vacante in Mykonos


Rezerva acum!