INFORMARI PENTRU CALATORIE

Plaje in Sithonia - Halkidiki

Cele mai bune plaje din Sithonia

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Sithonia se mandreste cu unele dintre cele mai atractive plaje din Grecia si unele dintre plajele de top ale lumii. Orice locatie din Sithonia ai alege, vei da peste un paradis cu nisip fin, alb, si ape turcoaz si limpezi precum cristalul. Pe langa plajele din zonele turistice aglomerate, Sithonia detine golfuri izolate in care te poti bucura de liniste, relaxare si intimitate, chiar si in varf de sezon. Iata care sunt cele mai atractive plaje din Sithonia, Halkidiki:

trani Ammouda este o plaja cu nisip fin, cunoscuta si sub numele de Livrochio. Se afla la nord de Ormos Panagias si detine „Blue Flag”. Apa este turcoaz si limpede, perfecta pentru inot si pentru familiile cu copii, iar facilitatile includ sezlonguri, umbrele de soare, zona de camping, restaurante si baruri pe plaja.

Agios Ioannis este o plaja populara printre turisti, datorita privelistilor. Are 700 de metri de plaja cu nisip si ape turcoaz lucitoare, fiind una dintre cele mai apreciate din Sithonia. Apa este limpede si de mica adancime, perfecta pentru inot, iar pe plaja exista o varietate de baruri care ofera sezlonguri, umbrele de soare si internet wi-fi. Barurile sunt zgomotoase, dar poti avea parte de liniste la extremitatile acesteia.

Lagomandra este formata din doua plaje largi, cu ape limpezi, ambele premiate cu „Blue Flag”. Plaja dinspre nord este mai bine organizata, cu sezlonguri si umbrele de soare, iar apa este limpede si se adanceste rapid. Pe plaja dinspre sud iti poti aseza prosopul pe nisip si poti practica  diferite activitati sportive, nivelul apei fiind ceva mai mic. Ambele plaje detin restaurante, un minimarket si multe alte facilitati dedicate familiilor.

Kalamitsi este o plaja frumoasa, cu golfuri mici, care se intinde pe aproximativ 500 de metri. Orasul cu acelasi nume se afla exact in spatele plajei si a fost dezvoltat ca o statiune turistica. Cu nisip fin si ape calme, plaja este o incantare pentru practicantii sporturilor nautice. Kalamitsi are totul pentru a-si atrage turistii: restaurante, baruri pe plaja, minimarket si activitati pe apa.

Kriaritsi este una dintre cele mai frumoase plaje din Halkidiki! Este mare, lata de aproape un kilometru, cu nisip fin si apa limpede, care se adanceste la cativa metri departare. In partea sudica a plajei principale se afla o zona de camping, cu rulote parcate langa bar. In partea sudica a glofului se afla o plaja separata folosita adesea de nudisti. Facilitatile plajei sunt sezlonguri, umbrele de soare, bar pe plaja si restaurant.

Sarti este una dintre cele mai mari plaje de nisip din Sithonia, avand aproximativ 2.5 km lungime. Plaja beneficiaza de zone retrase, dar si de zone dezvoltate turistic. Promenada din capatul nordic detine numeroase restaurante, baruri pe plaja, sezlonguri si umbrele de soare. Partea centrala este dedicata exclusiv turistilor care vor sa-si aseze linistiti prosopul pe nisip, pentru a se bucura de soare. Partea sudica este cea mai aglomerata avand o multime de hoteluri, baruri si restaurante. Nivelul apei este scazut, briza este racoroasa pe timpul verii, iar privelistea este spectaculoasa, plaja fiind destinata familiilor. Ca facilitati, exista sezlonguri si umbrele de soare, baruri pe plaja, supermarketuri si centre pentru sporturi nautice.

Kavourotripes este cunoscuta drept plaja portocalie si este acoperita cu mici pietricele albe. Plaja se intinde pe mai multi kilometri si este impartita in mici golfuri de nisip, imprastiate de-a lungul coastei. Unele portiuni de plaja sunt mari, precum plaja principala Portokali (denumita dupa barul de aici), altele sunt mici si necunoscute, pentru ca sunt greu de gasit. Plaja principala devine aglomerata in timpul verii intrucat este usor accesibila. In apropiere exista o statie de autobuz, iar in golfurile plajei poposesc ambarcatiunile cu turistii aflati in excursii organizate. Ca facilitati, plaja ofera sezlonguri si umbrele de soare, bar pe plaja si o cantina stil fast food.

• Despre Halkidiki - Sithonia

• Baruri si restaurante in Sithonia

• Statiuni turistice din Sithonia-Halkidiki

• Vacante in Halkidiki - Sithonia


Rezerva acum!