INFORMARI PENTRU CALATORIE

Shopping in Alanya

Magazine si sfaturi de shopping in Alanya

Ofertele Europa Travel in Antalya - Alanya

Obisnuiti cu turisti europeni, aproape toti comerciantii din Antalya accepta euro. Probabil nu vei fi nevoit sa schimbi deloc euro, exceptand zonele mai putin turistice, pe care vei vrea sa le strabati daca esti gurmand si vrei sa cumperi produse handmade pe tarabele aflate pe margine de drum. De asemenea, cand vrei sa scoti bani dintr-un bancomat, asigura-te ca acesta iti poate da euro sau lire.

Cat despre cheltuitul banilor, Alanya este o statiune plina pana la refuz de magazine, cu lucruri destul de repetitive, marea majoritate a comerciantilor obisnuind sa cumpere de la acelasi furnizor. Aproape toate magazinele din Alanya vand accesorii, obiecte si piese vestimentare de brand, fake. Tocmai de aceea, mai toate sunt foarte ieftine, iar vanzatorii sunt dispusi la negocieri. Cele mai frecvente lucruri pe care le vei gasi in magazinele din Alanya sunt haine, ochelari de soare, genti si portofele, seturi de cafea turceasca, narghilea si tutun.

Carik Shopping Store
Un magazin bun cu imbracaminte si incaltaminte fake pentru toata familie este Carik Shopping Store. Aici vei gasi haine la o calitate mai buna fata de celelalte magazine si preturi fixe, insa unele produse pot fi negociate. Cat despre marci face, in Carik Shopping Store gasesti Armani, LV, Gucci, Prada si RL.

Bazaar Centre Alanya
Bazarul este locul favorit al turistilor de pretutundeni, aflati in vacanta in Antalua. Este locul ideal pentru shopping si pentru dustractii nocturne, fiind amenajat cu o multime de magazine, terase si cluburi de noapte atractive atat pentru localnici, cat si pentru turistii europeni. Bazarul din Alanya este locul perfect din care sa sumperi carpete turcesti si lucruri din piele. De asemenea, aici exista chiar si o strada numita „Golden Street” de unde-ti poti cumpara aur si argint.

Sonmez
Pentru incaltaminte si genti clasice viziteaza magazinul din centrul imensului Bazaar. Preturile sunt mult mai mari aici in comparatie cu celelalte magazine, dar exista o calitate mai mare a produselor si genti cu adevarat de designer.

Passage Shopping Store
Un magazin genetos, cu imbracaminte pentru femei si copii. Printre unele dintre cele mai populare branduri de designeri regasite aici sunt Fred Perry, Burberry si Armani. Preturile sunt, de asemenea, mari in comparatie cu alte magazine, insa calitatea este inzecit mai buna. Poti folosi cardul de credit sau poti plati cash cu lira turceasca, euro sau dolari.

Arta negocierii
Fii pregatit de negocieri, vanzatorii asteapta asta. Negocierea in Turcia inseamna ca vrei sa sti valoarea aproximativa a produsului pe care vrei sa il cumperi. Poti verifica valoarea si printr-o simpa cautare pe Google sau intreband orice localnic care iti este prieten. La inceputul negocierii, ti se va spune un pret exorbitant.

Nu te speria, ci continua sa scazi pretul pana unde iti convine tie, chiar daca iti pare ca vanzatorul incepe sa se ambaleze. Agitatia si fata incruntata face parte din tactica. Vei simti pana unde se poate negocia. Bineinteles, nu incerca sa negociezi in supermarketuri, in benzinarii sau in farmacii. O poti face in barurile de cocktail amenajate de-a lungul plajei, in restaurante si alte localuri care nu au preturi in meniu.

 

• Despre Antalya - Alanya

• Atractii turistice in Alanya, Antalya

• Unde mancam in Alanya

• Vacante in Antalya - Alanya


Rezerva acum!