INFORMARI PENTRU CALATORIE

Plajele din Kemer si din imprejurimi

Cele mai frumoase plaje ale orasului

Ofertele Europa Travel in Antalya - Kemer

Daca ai ales in vacanta in Kemer, inseamna ca-ti doresti sa ai parte de relaxare, frumuseti naturale si descoperiri istorice importante. Plajele dn Kemer sunt un exemplu al talentului arhitectural al naturii, ele formand un peisaj mixt de pietre, pietricele si nisip. Kemer se dovedeste a fi alegerea ideala pentru descoperirea culturii traditionale si a istoriei antice a Turciei. Orasul detine numeroase locuri cu mari semnificatii istorice, iar printre cele mai mari atractii de vacanta din Kemer se afla plaja Moonlight, Cirali, Adrasan si Phaselis.

Plaja Moonlight – plaja si parcul Moonlight (Ayısigi), situat chiar in spatele portului Kemer, este una dintre cele mai bune plaje de nisip a orasului, cu nisip fin si ape limpezi. Plaja Moonlight are 40 de metri lungime si 20 de metri latime si detine toate facilitatile necesare pentru o zi relaxanta si, totodata, bogata in activitati nautice. In apropierea plajei, vei gasi un waterpark, un delfinariu si numeroase magazine de suveniruri.

Plaja Adrasan – este un loc impresionant din apropierea orasului Kumluca, la aproximativ 50 de kilometri vest de Kemer. Plaja Adrasan se intinde pe doi kilometri, este acoperita cu nisip auriu si inconjurata de munti cu paduri de pin, fiind considerata una dintre cele mai frumoase locuri din Kemer, Antalya. Coasta Adrasan este cea mai linistita a intregii regiuni. In timpul verii, zona este confortabila datorita vantului care mai domoleste din fierbinteala vremii.

Plaja Cirali - Cirali este un oras de litoral, cu o plaja frumoasa, aflat in apropiere de Olympos, la 50 de kilometri de Kemer. Plaja are 3.5 kilometri lungime, este marginita de ape cristaline si are in spate munti cu paduri de pini. Plaja este stancoasa, iar coasta este ideala pentru cei in cautare de liniste si relaxare la malul marii. In zona exista numeroase hoteluri boutique, pensiuni, casute din lemnn si chiar o zona de camping, daca vrei sa stai in natura.

Plaja Olympos - Olympos este orasul antic Lycia, situat in apropiere de Cirali, la aproximativ 35 de kilometri de Kemer. Plaja Olympos este cu nisip auriu, perfecta pentru inotatori si familiile cu copii, in cautare de liniste. Olympos s-a format in timpul erei elenistice, prin secolul 1-2 i.Hr. Aici poti vedea castele fortificate, bai romane si multe alte constructii realizate de cavalerii din Venetia si Rhodos. Olympos este, de asemenea, muntele zeilor mitologiei grecesti, precum Zeus. Atractiile din apropierea plajei sunt Plaja Cirali si telefericul Yanartas si Olympos, care te duce la Muntele Tahtali.

Plaja Phaselis – se afla in Phaselis, un oras antic Lycia, sit arheologic si muze, situat in Selcuk, la aproximativ 12 kilometri de Kemer. Plaja Phaselis este acoperita cu nisip auriu si se mandreste cu ape cristaline. Odata ajuns aici, este recpmandat sa vizitezi si orasul antic Phaselis si sa vizitezi atractiile istorice. Situl arheologic Phaselis dateaza din secolul al 7-lea d.Hr si, potrivit istoricilor, zeul principal al orasului a fost Athena, zeita razboiului si a intelepciunii. Punctele de interes ale sitului includ templul dedicat Atenei si dealul Acropole, acoperit astazi de o padure cu pini. Se spune ca orasul antic al Phaselis a fost fondat de colonistii din Rhodos. El are trei porturi, la nord, la nord est si pe sud vestul coastei peninsulei. Merita vizitat dupa cateva ore de lenevit la soare.

• Despre Antalya - Kemer

• Atractii turistice in Kemer

• Baruri si restaurante in Kemer

• Vacante in Antalya - Kemer


Rezerva acum!