×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Sphinx Hurghada 4* - Revelion in Hurghada, Egipt 2023 - 2024 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Hotel Mina Mark Beach Resort 4* se afla in centrul orasului Hurghada, la 7 minute cu masina de Aeroportul Hurghada.

Facliltati hotel: receptie 24h, camera de bagaje, concierge, internet WiFi (contra cost), restaurant a la carte, restaurant bufet, bar, discoteca, sala de conferinte si evenimente, centru SPA, piscina in aer liber, piscina pentru copii, Aqua Park.

Agua Spa: masaj, baie turceasca, baie marocana, tratamente faciale si corporale, servicii de infrumusetare, sauna, jacuzzi, baie de aburi, sala de fitness.

Activitati: program de animatie, aerobic, lectii de belly dancing si dansuri latino, volei pe plaja, fotbal, darts, Show-uri: Tanoura Show, Egyptian Folklore, Fakir and Fire Show, Mr & Mrs Minamark (competitie pentru cel mai bun cuplu); petreceri pe plaja cu foc de tabara; centru de scufundari si sporturi nautice.

Pentru copii: mini disco, tobogane cu apa, biciclete, ecran mare cu desene animate, jocuri.

Facliltati camere: toate camerele au TV LCD prin satelit, telefon, mini-bar, aer condiționat, baie cu uscator de par, articole de toaleta gratuite, seif. La cerere, sunt disponibile patuțuri pentru copii.

Website: www.minamark.com

 

Orar de zbor

Se va stabili ulterior!

Rezerva acum!