×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Pestana Promenade 4* - Revelion in Madeira, Portugalia 2022 - transport cu avionul

Tarife de la 1725 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
Data de plecareLoc in camera suite cu vedere partiala la mare
Tarif standard
28.12.2021 1725
Bonus! Include Cina Festiva de Revelion

Servicii incluse

• Bilet avion charter: Otopeni-Funchal-Otopeni, compania Tarom;
• 7 nopti cazare cu tipul de masa mentionat;
• Transfer aeroport-hotel-aeroport;
• Taxe aeroport;
• Asistenta locala;
• 1 bagaj de cala de max 20 kg, 1 bagaj de mana de max 10 kg/persoana;
• Cina de Craciun sau Revelion, acolo unde este mentionat acest lucru.

Nu sunt incluse

• Asigurari storno si asigurari medicale (vezi detalii);
• Excursii optionale si intrarile la obiectivele turistice.

Despre hotel

Localizare: Proprietatea este localizata pe coasta de sud/sud-est a insulei Madeira, in apropiere de faimoasa Promenada Lido, beneficiind de o locatie superba pe malul marii. Aeroportul International Cristiano Ronaldo, Madeira se afla la o distanta de aproximativ 27 km de hotelul Pestana Promenade.
Facilitati hotel: Parte a gigantului PESTANA Hotels & Resorts, Pestana Promenade ofera servicii de patru stele in apropiere de incantatoarea zona Lido si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum acces imediat la plaja, piscina exterioara cu vedere la ocean, centru SPA si Wellness.
Pestana Promenade isi intampina oaspetii cu o atmosfera confortabila, relaxanta, mandrindu-se cu atentia la detalii de a oferi servicii de exceptie. Printre facilitatile hotelului se numara o piscina exterioara cu zona pentru copii, un centru SPA si Wellness, jacuzzi exterior, o sala de fitness, o sala de jocuri, parcare privata (contra cost), servicii de spalatorie si calcatorie (contra cost). La Breezes Restaurant, oaspetii se pot bucura in fiecare dimineata de un mic dejun bogat in stil bufet, in intervalul orar 07:00-09:30. La Deep-Blue Restaurant se serveste in fiecare seara cina, in regim a la carte. Oaspetii pot degusta o gama variata de preparate culinare cu specific local si international. La snack bar-ul de la piscina si la cocktail bar-ul din interior se pot servi diverse bauturi alcoolice si non-alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare. In cadrul centrul SPA si Wellness, oaspetii beneficiaza de o adevarata oaza de liniste cu tratamente faciale si corporale, masaje terapeutice, jacuzzi, doua piscine interioare incalzite, baie turceasca (hammam), sauna, sala de fitness, salon de infrumusetare.
Plaja: Hotelul Pestana Promenade se afla la aproximativ 400 metri distanta de Gorgulho - Gavinas Beach, cea mai apropiata plaja.
Facilitati camere: Hotelul Pestana Promenade pune la dispozitia oaspetilor unitati de cazare cu privelisti uimitoare si confort in adevaratul sens al cuvantului, printre acestea numarandu-se camere twin cu vedere partiala la mare, camere twin cu vedere frontala la mare, suite junior si camere superioare cu vedere totala la mare.
Toate camerele si suitele includ dotari standard, precum canapea, fotoliu, masuta de cafea si lumina pentru citit, aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LCD cu canale prin cablu, telefon, seif, minibar, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.
Website hotel: https://www.pestana-promenade.com

Orar de zbor

Compania Tarom
• Otopeni 08:35 - Funchal 12:25
• Funchal 13:15 - Otopeni 20:30

Informatii utile

• Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Portugalia.
• Intrarea in Portugalia este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.
• Conditii calatorie Portugalia – Madeira, http://www.mae.ro/travel-conditions/3736#833

Rezerva acum!