FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Calypso 3* - Vacanta in Halkidiki - Kassandra, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 26 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Camera dubla standard30.04 – 31.05
20.09 – 03.10
01.06 – 30.06
01.09 – 19.09
01.07 – 31.07
22.08 – 31.08
01.08 – 21.08
Loc in camera dubla 28 34 43 49
Camera single 33 47 61 71
Loc in camera tripla 22 30 39 44
Copil 6 – 12 ani 14 17 22 25
Numar minim de nopti 2 3 5 7

Copil 0 – 6 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii Hanioti, la aproximativ 150 de metri de plaja. Kassandria, cel mai important oras al zonei, este situat la 20 de kilometri. Statiunile Pefkohori si Polihrono se afla la 5 kilometri. Orasul Salonic si Aeroportul International "Makedonia" se afla la aproximativ 100 de kilometri de statiunea Hanioti. Faimoasa plaja Siviri se afla la 20 de kilometri.
Facilitati hotel: Parcare (locuri limitate), restaurant principal, restaurant a la carte, bar, snack bar, bar la piscine, piscina exterioara cu sezlonguri & umbrele , aer conditionat in spatii publice, sala de fitness, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice
Facilitati camere: Aer conditionat, TV-satelit, grup sanitar propriu cu dus, minibar, , telefon, internet wireless, uscator de par, balcon.
Website hotel: http://www.hotelcalypso.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!