FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Naias 3* - Vacanta in Halkidiki - Kassandra, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 30 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
Studio standard01.05 – 31.0501.06 – 30.06
28.08 – 05.10
01.07 – 27.08
Loc in camera dubla 30 50 70
Loc in camera tripla 27 45 63
Numar minim de nopti 3 3 3

Copil 0 – 12 ani, Gratuit la cazarea in camera dubla cu 2 adulti

Despre hotel

Localizare: Construit chiar langa plaja, hotelul Naias*** este situat la doar 200 de metri de centrul statiunii Hanioti. Kassandria, cel mai important oras al zonei, este situat la 20 de kilometri. Statiunile Pefkohori si Polihrono se afla la 5 kilometri. Orasul Salonic si Aeroportul Makedonia se afla la aproximativ 100 de kilometri de statiunea Hanioti. Faimoasa plaja Siviri se afla la 20 de kilometri.
Facilitati hotel: Parcare, 2 piscine exterioare amenajate cu sezlonguri si umbrele, Jacuzzi, receptie deschisa 24 de ore, restaurant, bar principal, bar la piscine, internet WiFi (gratuit), loc de joaca situat langa piscine, seri karaoke; seri grecesti cu muzica live, aer conditionat in locuri publice, seif - contra cost la receptie, loc de depozitare a bagajelor, se permite accesul cu animale de companie (maximum 15 kg), sezlonguri si umbrele la plaja (contra cost),.
Facilitati camere: Aer conditionat, incalzire centralizata, TV, seif (contra cost), grup sanitar propriu, uscator de par si balcon sau terasa.
Website hotel: http://www.naiashotel.gr/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!